Elevskap og skoleskap

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Skoleskap – et must for skolemiljøet

Skoleskap er nødvendig på alle skoler, slik at hver elev har sin egen plass til å oppbevare bøker og permer mellom timene. Vi i AJ Produkter er eksperter på skolemøbler, alle våre skap er laget av vår egen fabrikk og er slitesterke nok til å tåle daglig bruk i tøffe skolemiljøer. Velger du elevskap fra oss får du skap som holder høyeste standard og kvalitet.

Slitesterke skoleskap

Våre elevskap leveres i seksjoner på to, fire og seks deler. Alle er helsveisede stålskap, med forsterket ramme og dørkarm. De finnes i flere forskjellige farger og hvert skap har tre små hyller, som er perfekt for oppbevaring av bøker og permer. På toppen av skapet er det også en krok hvor yttertøy kan henges. Å gå rundt med jakken og lærebøkene en hel dag er ikke en optimal løsning for skoleeleven. Med elevskap fra AJ Produkter legger du til rette for studiemiljøet for hver enkelt elev.

Garderobeskap som sparer plass

I motsetning til våre elevskap er AJ Produkters garderobeskap laget av bjørkelaminat. De robuste oppbevaringsskapene er ideelle for entréen, kontoret, korridoren eller garderoben, hvor du kan oppbevare yttertøy, vesker og andre artikler. Velg skap med to, fire eller seks deler. De gode oppbevaringsmulighetene og det klassiske designet gjør skapene til utmerkede oppbevaringsmøbler på skolen. Garderobens stilige estetikk passer enkelt sammen med bokhyller, bord eller annen innredning i samme materiale fra vårt sortiment.

Komplementære stålskap

Med AJ Produkters ulike skapdesign kan du raskt og enkelt bygge effektive områder for oppbevaring på skolen. Våre Z-skap er ekstremt plasseffektive samtidig som de byr på mye oppbevaringsplass. Skapene er laget av pulverlakkerte stålplater for å tåle daglig bruk og slitasje. Kompletter gjerne stålskapene med dørhåndtak med hengelås eller dørhåndtak med sylinderlås med hovednøkkelsystemet, i tilfelle noen skulle glemme nøklene hjemme.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

Reoler og kommoderSkolepulter, hev- og senkbare