Nettingvegger til lager og oppbevaring

Dersom din arbeidsplass eller lagerområde skal avgrenses, men behøver godt med lys- og luftgjennomgang, er nettingvegger fra AJ Produkter en strålende løsning. Vårt system av nettingvegger er en rimelig og trygg avskjermingsløsning. Lagerveggene for lager eller industriområder er laget av galvanisert stål. Nettingveggene er lette å montere og enkle å bygge videre på, alt ettersom hvordan lagringskravene dine endres. Vi har rene nettingvegger, men også slagporter i enkel og dobbel utførelse. Dette gjør at vi kan tilby det alternativet som passer best for din arbeidsplass. Her er en beskrivelse fra vårt veggsortiment.

Lagergitter som innhegning

Med nettingvegger fra AJ Produkter bygger du raskt funksjonelle og fleksible avgrensinger i lager- eller industrilokaler. Skilleveggene i netting gir løsninger og kombinasjonsmuligheter som i prinsippet er helt ubegrensede. Bygg sperregjerder med våre nettingvegger og stålstolper etter behov og lag et oversiktlig nettingveggsystem i kjellere eller større kjølelager. Kompletter med slagporter der det trengs.

Enkel gitterdør

Våre slagdører for nettingvegg er enkle å legge til i nettingkonstruksjonen. Som alle våre gitterprodukter har slagporten en åpen nettingkonstruksjon, som slipper inn både lys og luft. Den enkle venstrehengte gitterdøren har letthåndterlig hengelåsknapp, som sørger for god sikkerhet. Sammen skaper nettingveggene og slagportene et effektivt oppbevaringssystem.

Dobbel slagport for store åpninger

Når du trenger å frakte større gods eller varer, som for eksempel fraktes på paller, er det smart å sette inn den doble slagdøren i konstruksjonen. Denne doble nettingdøren er veldig fleksibel hvis du trenger å lagre større mengder materialer. Materialer som du kanskje trenger rask tilgang til. Våre selgere kan svare på flere spørsmål om hvordan man bygger det optimale lagerområdet.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap