Pakketeip for trygg emballering

Ved forsegling og emballering av esker og store varer er det viktig å ha en god pakketeip til arbeidet. AJ Produkter har både sterke og letthåndterlige allround-teiper samt teipholdere i utvalget, som gjør alle typer pakking enklere. Esker på lager, store varer til lagring og transport eller flytting til kontoret er noen av bruksområdene som krever en god pakketeip. Sørg også for å ha gode pakkebenker, arbeidsbord, verkstedhyller og varetraller på arbeidsplassen. Her er noen eksempler på teip fra utvalget vårt.

Allround pakketeip

Allround-teipen vår til pakking og varehåndtering er tilgjengelig i flere varianter. Den klassiske sølvtapen er enkel å bruke og egner seg for mange forskjellige situasjoner. Den selvklebende teipen er både vanntett og kan rives, noe som gir god brukervennlighet. Vår gjennomsiktige pakketeip har også god klebeevne, er stillegående og jevn ved utrulling og fungerer til alle typer emballasje. Den fungerer også utmerket ved pakking av pappesker og store varer til transport, for eksempel ved flytting eller håndtering av store varer. Suppler gjerne med vår dobbeltsidige vevde teip, som er svært velegnet til emballasje som krever gjennomsiktighet. Pakketeipene våre selges i både små og store forpakninger, kjøp akkurat det antallet arbeidsplassen din trenger.

Ergonomiske teipholdere

Utstyr arbeidsplassen din med teipholdere i metall til pakkebord, så har du en praktisk løsning for håndtering av teip og pakking. De praktiske holderne har en skruklemme som gir enkel festing på kanten av arbeidsbordet. En utmerket måte å forenkle det daglige pakke- og varehåndteringsarbeidet på. Våre teipholdere med lyddemping har et ekstra mykt håndtak, noe som er kjærkomment under lange pakkeøkter. Lyddemperen gir en stillegående bruk som både brukerne og andre ansatte i nærheten av pakkeområdet kommer til å sette pris på. Det ergonomiske håndtaket reduserer også risikoen for skader ved stor arbeidsbelastning og bruk.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap