Førstehjelpsutstyr til arbeidsplassen

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Førstehjelpsutstyr til arbeidsplassen

Hvis ulykken er ute og du eller dine ansatte trenger legehjelp, er det greit å ha førstehjelpsutstyr lett tilgjengelig sånn at man kan starte behandlingen umiddelbart. Sammen med et portabelt førstehjelpsskrin som er festet på veggen bør du ha en øyedusj og en veggstasjon for plaster lett tilgjengelig. Det kan og være fordelaktig å investere i et velassortert låsbart medisinskap der du kan oppbevare et større utvalg av førstehjelpsutstyr og nødvendige medisiner.

Førstehjelpsskrin

Et førstehjelpsskrin er et must å ha på arbeidsplasser som byggeplasser og fabrikker der det er større sannsynlighet for ulykker, men det er også et lovkrav å ha et førstehjelpsskrin lett tilgjengelig på kontoret. Førstehjelpsskrin inkluderer typisk gjenstander som plaster, bandasjer, gel for forbrenning, øyevask, våtservietter og nødtepper. Vi har i vårt skrin også tatt med en førstehjelpsmanual for å hjelpe deg å forstå riktig bruk av de medfølgende artiklene.

Plasterdispenser

Du bør alltid ha en vegghengt plasterdispenser på arbeidsplassen for å behandle små skader på fingrene. Du kan da raskt og enkelt rive av en passende lengde med elastisk, limfri plaster. Plasteret opprettholder leddets bevegelighet og du kan bruke plasteret selv om fingrene har kommet i kontakt med olje, fett eller vann. Av denne grunn er plasterdispenseren egnet for industrielle arbeidsplasser så vel som i kontormiljøer.

Låsbare medisinskap

Lurer du på hvordan du skal oppbevare akuttmedisinsk utstyr og medisiner på en sikker og velorganisert måte? Hos AJ Products selger vi låsbare medisinskap i ulike utforminger. Skapene er utstyrt med justerbare hyller slik at de kan tilpasses etter dine behov. Skapene er designet for å monteres på vegg for å spare plass og gi enkel tilgang når det er nødvendig. Vi selger også akuttmedisinske forsyninger separat, inkludert fingerforbindelser og plaster, pH-nøytral øyevask, saltvann, øyevask osv.