Ergonomisk tilbehør

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Unngå belastningsskader med ergonomisk tilbehør til kontoret.

Mange mennesker er ikke klar over at en dårlig utformet kontorplass og/eller dårlige arbeidsvaner kan føre til alvorlige helseproblemer. Vanlige symptomer assosiert med en lite ergonomisk kontorplass eller dårlige sittevaner er, smerter og verk i rygg, nakke og skuldre, hender og håndledd, i tillegg til hodepine. Hos AJ Produkter ønsker vi å tilby et bredt utvalg av kontormøbler av høy kvalitet som kan bidra til et produktivt arbeidsmiljø. Derfor tilbyr vi ergonomiske kontorstoler, ergonomiske skrivebord, aktive stoler og mye mer. For å tilby en komplett ergonomisk løsning for arbeidsplassen, tilbyr vi tilbehør som monitorarmer, ståmatter, fotstøtter og armlene. Se også: Alt du trenger til et aktivt kontor

Monitorarm

Vi har en monitorarm med fem justerbare friksjonsledd, som du kan justere skjermen med forover, bakover, nedover og sidelengs. En annen type monitorarm er dobbel og passer når du jobber på to skjermer samtidig. Med våre monitorarmer justerer du raskt og enkelt skjermen til en perfekt posisjon. Ved å plassere skjermen i den ultimate posisjonen for deg, kan du redusere øyetretthet og rygg- og nakkespenninger.

Underarmsstøtte

En underarmsstøtte er ideell for å skape en komfortabel arbeidsflate. Armlenet vårt hjelper til med å avlaste trykket på hele underarmen og håndleddet slik at du ikke trenger å bekymre deg for slitne armer og anspente skuldre mens du jobber ved datamaskinen. Uansett størrelse og form på skrivebordet kan du enkelt justere støtten. Den flate modellen er slank, men gir likevel komfortabel og myk støtte.

Balansebrett

Et balansebrett gir en aktiv og dynamisk arbeidsdag og er et perfekt supplement når du står ved et bord som kan heves og senkes. Fordi du balanserer øker blodsirkulasjonen og du aktiverer muskler i både bein, rygg og hofter. Legg til en gulvbeskytter for å beskytte skjøre gulv. Les mer om vårt ergonomiske tilbehør ved å klikke på hvert produkts spesifikasjoner, eller kontakt oss så hjelper vi gjerne!