En fotstøtte er et godt hjelpemiddel for å avlaste kroppen ved stillesittende arbeid

Det er viktig å bruke alle hjelpemidler for å forhindre belastningsskader som kan oppstå under monotont skrivebordsarbeid. Med ergonomiske fotstøtter fra AJ Produkter kan du avlaste bein og føtter ved å la dem hvile på fotstøtten mens du jobber. Vi har modeller i forskjellige prisklasser. Fotstøtten vil gi deg en behageligere arbeidsdag og ved hjelp av den vil du kunne strekke på beina samtidig som du opprettholder en god kroppsholdning, noe som igjen bedrer blodsirkulasjon og forebygger belastningsskader.

Små og stabile fotstøtter

Fotplaten på støtten har flere høydeposisjoner og vinkelen på fotplaten kan enkelt justeres, alt etter ønsket sittehøyde og sittestilling. Fotstøtten har sklisikre føtter og den kan enkelt flyttes mellom forskjellige kontorer eller arbeidsplasser.

Større justerbare fotstøtter

Vår større og mer avanserte fotstøtte er utstyrt med hele 12 høydeposisjoner, alt for at du skal kunne finne den perfekte hvileposisjonen for føttene dine. Støttens vinklede fotplate følger føttenes bevegelser og kan enkelt justeres med en lett tilgjengelig fotkontroll. Fotplatens størrelse gjør at støtten passer for alle føtter.