Trendy innredning møter klassisk eleganse hos Löwengrip Care & Color

Trendy innredning møter klassisk eleganse hos Löwengrip Care & Color

Löwengrip Care & Color er ett av de raskest voksende bedriftene innen den svenske skjønnhetsindustrien. Når bedriftens hovedkontor i Stockholm flyttet til større lokaler fikk AJ Produkter oppdraget å levere kontormøblene. Resultatet ble en stilig, trendy og ergonomisk innredningsløsning.

Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius startet skjønnehetsbedriften Löwengrip Care & Color i 2012. Bedriften utvikler skånsomme skjønnhetsprodukter med fokus på å gjøre hverdagen enklere for sine kunder. Bedriften har ekspandert raskt siden oppstarten. I 2017 flyttet hovedkontoret noen kvartaler til nye og større lokaler i et ærverdig bygg på Stureplan i Stockholm. Etasjen de holder til i har knirkende tregulv, store vinduer og høyt under taket. For å få hjelp med innredningen av de nye lokalene henvendte Löwengrip Care & Color seg til AJ Produkter.

Kontorløsning med hvite hev- og senkbare skrivebord

Utfordringen

Löwengrip Care & Color ville ha ergonomiske arbeidsplasser som kan justeres etter medarbeiderenes ulike behov. Pene oppbevaringsmøbler og konferansemøbler som passer på liten flate sto også på ønskelisten. Dessuten viste det seg at lydnivået ble høyt i det store, åpne kontorområdet ble høyt og dette måtte de gjøre noe med, på en stilig måte. Møblene skulle være enhetlige og passe inn i de fine gamle lokalene, men alikevel oppleves som trendy og nytenkende.
Hvitt skrivebord med grågrønn bordskjerm
Hev og senkbart møtebord

Løsningen

Sammen med Löwengrip Care & Colors innredere har AJ Produkter laget en løsning som er både stilig og ergonomisk. Møbelserien Modulus falt i smak hos kunden og man valgte hvite hev- og senkbare skrivebord og hvite oppbevaringsmøbler med messingdetaljer. Skrivebordene har lysegrå lyddempende bordskjermer og kontorstolen Watford i svart er en fin kontrast til øvringe farger.
Hvitt møtebord med grå konferansestoler

Resultatet

Kontormøblene fra AJ Produkter går i stilrent hvitt, svart og grått – en fargeskala som passer godt inn i lokalene. Bordskjermene bidrar til et bedre lydmiljø i det åpne kontorlokalet, samtidig som de skjermer av mellom arbeidsplassene. De hev- og senkbare skrivebordene gjør at medarbeiderene raskt og enkelt kan justere sin arbeidshøyde og variene sin arbeidsstilling. Fordelene med dette er mange: det aktiverer musklene i ben og rygg, øker blodsirkulasjonen og forebygger belastningsskader. Medarbeiderne på kontoret er kjempefornøyd med å kunne arbeide stående deler av dagen.

– I vår jobb drar vi stor nytte av alt som kan hjelpe oss med å bli mer kreative, sier Isabella Löwengrip, gründer og Creative Director.

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no