Høy kvalitet i lekre farger hos ResQ i Bergen

Høy kvalitet i lekre farger hos ResQ i Bergen

Etter flere år med vekst hadde ResQ i Bergen i 2020 behov for å flytte inn et nytt og større kurssenter. Bedriften hadde fargevalget klart og tok kontakt AJ Produkter med sitt ønske om en spesialtilpasset innredning av høy kvalitet. Dette resulterte i en funksjonell og innbydende innredning som falt i smak hos både besøkende, kursdeltakere og ansatte. Les mer om hvordan vi løste oppdraget sammen med kunden.

Sikkerhet i høysetet

ResQ driver opplæring innen sikkerhet og beredskap for offshore- og maritimebransjen. Selskapet ble etablert som Statens Havarivernskole i 1973 og har i dag sikkerhetssentre i flere norske kystbyer, blant annet i Haugesund, Stavanger og Bergen. Med stadig vekst og opptil 6500 årlige kursdeltakere hadde avdelingen i Bergen behov for ny innredning til sine nye lokaler. Vår prosjektselger Tomas Eidsvold bisto senterleder ved ResQ i Bergen, Terje Reinan med å finne produktene og tilpasse de etter bedriftens behov og ønsker.

- Da vi oversendte våre ønsker til Tomas i AJ Produkter fikk vi rask tilbakemelding. De kunne levere alle produkter og hadde også flere alternativer tilgjengelig, sier Terje Reinan, senterleder ResQ Bergen.
Stort møterom med turkise konferansestoler

Prosess og løsning falt i smak

Både kursdeltakere, besøkende og ansatte ved senteret i Bergen har latt seg begeistre av den nye innredningen i lokalene, og senterleder Reinan oppsummerer responsen slik:

Alle produkter ble levert i henhold til ønskene fra kunde og til avtalt tidsplan. Gjennom prosessen hadde vår prosjektselger Tomas tett oppfølging av leveransen med kontinuerlig kundekontakt for å sikre at alt gikk som planlagt og at forventningene hos kunden ble innfridd.

Et samlingspunkt i sentrum

I lokalenes fellesområder ønsker den spesialtilpassede, blå loungesofaen deg velkommen til å slå av en prat med kollegaer eller andre kursdeltakere. Den er satt sammen av moduler og er tilpasset rommet den står i, og fungerer som et naturlig samlingspunkt i møtet mellom de ulike rommene og entreen. Sofaen har fastmonterte småbord på sidene som gjør det enkelt å sette fra seg kaffekoppen eller kanskje jobbe litt.
Tilbakemeldingene fra våre besøkende er unisont positive, og våre ansatte trives godt med funksjonelle og moderne kontormøbler. Opplevelsen av å handle med AJ er veldig positiv. Vi opplevde høy produktkunnskap og informasjonsflyt. Alle leveranser kom også i henhold til plan, forteller Reinan i ResQ.
Terje Reinan, ResQUtvidet sortiment

Til leveransen benyttet kunden seg både av produkter vårt eget standardsortiment, men bestilte også flere produkter fra en av våre mange eksterne leverandører. Ved å kombinere utvalget fra et allerede bredt sortiment med utvalget hos en av våre leverandører sikret prosjektselger Tomas at bestillingen fra ResQ innehold produkter med akkurat de egenskapene som kunden ønsket. Alle de 175 stolene til kursrom, 120 kantinestolene, 12 konferansestolene og modulsofaer ble produsert i farger som kunden selv hadde valgt ut på forhånd - for et gjennomgående og helhetlig stilinntrykk.

I tillegg ble det levert konferansebord til møterom, 6 ståbord, 10 kontorplasser og garderobeskap med totalt 96 rom.
Skrivebord og turkis stol til kursrom
Bord og stoler til kantine

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vennligst vent...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.