Våtromsmatter for et sikrere dusjmiljø

Skap et renere dusjmiljø og unngå skliulykker med våtromsmatter. AJ Produkter har myke dusjmatter i PVC-plast som gjør det enkelt å opprettholde høy hygiene i alle våtrom. I garderober og dusjer på både arbeidsplasser, treningssentre, svømmehaller og lignende steder hvor det er viktig med gode baderomsmatter. Våre våtromsmatter finnes både i ferdige størrelser eller etter mål. I tillegg til dusjmatter finner du også garderober, benker, sitteseksjoner og kleshyller i vårt sortiment, som egner seg utmerket i alle slags garderober.

Dusjmatter etter mål

Våtromsmatter i metervare med drenerende ribbekonstruksjon fås i bredder på 60 eller 91 centimeter, med minimumslengde på to meter og maksimalt 10 meter. AJ Produkters dusjmatter er fleksible og elastiske, og de kan rengjøres raskt og enkelt. De myke profilene til plastmattene gjør dem behagelige å stå på og gir garantert god sklibeskyttelse.

Våtromsmatter i faste størrelser

Våre våtromsmatter i ferdige størrelser har samme konstruksjon i doble lag, med høy drenering i alle retninger. Dette gjør at vann raskt renner bort mens gulvet er ventilert. Derfor holder våre matter for dusj i treningshaller og treningssentre en meget god standard både for hygiene og sikkerhet. Våre våtromsmatter finnes i blå og mørkegrå, velg den fargen som passer best til dine dusjrom og garderober. Vi har også en rekke andre matter i vårt sortiment, fra lekematter for førskoler og inngangsmatter til salonger og vestibyler samt myke arbeidsplassmatter.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

BordStolerMatterVåtromsmatterMatter