Kjemikalielagring – sikker oppbevaring av kjemikalier

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Sikker oppbevaring av kjemikalier

Mange arbeidsplasser som daglig håndterer ulike kjemikalier trenger en trygg oppbevaring av væskene. Kjemikalie- eller syreskap er nødvendig i industrier, i lagermiljøer eller hos større renholdsbedrifter. Skap med både ventilasjon og lekkasjesikring garanterer pålitelig oppbevaring. Her finner du både skap og hyller fra AJ Produkter, som er beregnet for sikker oppbevaring av løsemidler og kjemikalier.

Sikre kjemikalieskap

AJ Produkters kjemikalieskap finnes i flere ulike design og størrelser. De er testet av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut med hensyn til godkjent ventilasjon. Skapene er lakkert med flammehemmende pulverlakk og brannisolasjon mellom de doble platedørene. Med flyttbare hyller kan du raskt tilpasse skapoppbevaringen til dine behov. Skapene har også justerbare ventiler i topp og bunn, for best mulig luftinntak.

Oppbevar gassen trygt

Gasskappene våre er laget av galvanisert platemetall og tilbyr sikker oppbevaring av gassflasker utendørs. Sikkerhetsskapene er låsbare og har god ventilasjon med åpninger for naturlig trekk, noe som øker sikkerheten både ved håndtering og oppbevaring. Ved behov kan du enkelt supplere med ekstra hyller til skapet. Med en dokumentholder kan du også trygt oppbevare manualer og bruksanvisninger. Holderne er værbestandige, enkle å montere og beskytter dokumenter mot både smuss og fuktighet.

Syreskap

I et syreskap kan du oppbevare både baser og syrer separat. Med AJ Produkters oppbevaringsskap kan du velge mellom både flyttbare og uttrekkbare hyller som gir god oversikt og enkel tilgang til det du trenger. Syreskapene egner seg utmerket for oppbevaring i både laboratorier og skolemiljøer. De er laget av slitesterk platemetall og har meget god ventilasjon. Velg syreskap med eller uten bunnbrett. Men husk å plassere etsende stoffer på hyller under øyehøyde.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap