Showroom AJ Produkter

Velkommen til vårt showroom!

Når du kommer inn dørene våre på Kløfta blir du varmt mottatt av spreke farger, spennende produkter og smarte innredningsløsninger – i tillegg til våre brede smil, selvfølgelig! 
Vi håper vi kan inspirere deg med løsninger som kan forbedre din arbeidsplass – uansett hvor den måtte være. Du finnes oss langs E6, 15 minutter sør for Gardermoen.
Møbelutstilling - kontor, lager og industri
Vil du både se og prøve et bredt utvalg av produktene i vårt sortiment? På jakt etter inspirasjon til nye måter å innrede på? Da anbefaler vi deg å besøke vår utstilling! Der kan du se produkter og smarte innredningsløsninger i full skala, samt snakke med våre prosjektselgere og få forslag til den beste innredningsløsningen for nettopp din arbeidsplass.

La deg inspirere – vi har tenkt for deg

I showrommet kan du se bredden av farger og utgaver vi kan levere – men fremfor alt har vi satt sammen utstillingen på en måte som vi tror vil gi deg både ideer og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Vi har bygget egne miljøer som skal vise ulike måter du kan innrede funksjonelt og praktisk på. 

– Vi som jobber i AJ er gode på å finne unike løsninger og muligheter med våre møbelserier. Det synes jeg reflekteres godt i lokalene, og vi har tenkt helhetlig. Maja Nilsen Stende, kundeveileder hos AJ Produkter Norge.

Farger, produkter og løsninger

Kontorsortimentet fyller en stor del av showroomet. Dersom du rusler du fra «rom til rom» finner du både møterom, lounger, klassiske kontorplasser og hjemmekontormiljø. Flere av de nyeste produktene som AJ`s eget designteam har utviklet er også å finne blant kjente favoritter.

Fleksibilitet blir viktig

Pandemiårene har lært oss mye om det å tenke nytt og omstille oss, noe vi i AJ Produkter også har måttet tilpasse oss. Hjemmet har vært, og kommer til å være en del av den nye kontorhverdagen for mange, og vi tror at fleksible møbler og smart innredning blir viktigere enn noen gang. Egne arbeidssoner, støyreduksjon i åpne kontorlandskap og stoler som holder oss i aktivitet er tematikk og trender som vi tar for oss i showroomet.

Kom innom – spør oss!

I vårt showroom kan du se og prøve mange av våre produkter og samtidig få hjelp til å finne de produktene som passer til nettopp ditt behov. Du kan selvfølgelig også snakke med våre prosjektselgere dersom du trenger tips, råd og inspirasjon til hvordan du kan innrede dine lokaler. Du finnes oss 15 minutter sør for Gardermoen, 20 minutter nord for Oslo, og kun 10 minutters gange fra Kløfta stasjon, dersom du reiser kollektivt.

– Hos oss er alle velkomne. Enten det gjelder spørsmål om produkter, hjelp til et innredningsprosjekt eller for å se seg rundt og bli inspirert – gjerne over en kopp kaffe, forteller Maja.

Besøk vårt showroom

Myrvangvegen 14, 2040 KLØFTA
Finn frem til oss »Åpningstider i sommer: Hverdager 08:00 - 15:00 

Kontakt oss: 67 02 42 00, chat på ajprodukter.no eller info@ajprodukter.no
Besøk våre virtuelle utstillinger:
Showroom Halmstad    Garderobe skole og barnehage    Garderobe    Pallereoler og lagerhyller