Kildesortering og avfallsortering

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Vi har løsninger for kildesortering og gjenvinning på arbeidsplassen

AJ Produkter har et stort utvalg av ulike typer avfallsbeholdere for kildesortering – til alt fra kantina til kontoret. Avfallssortering på arbeidsplassen er like viktig som avfallssortering hjemme, men det er ikke alltid like enkelt. Velg mellom store avfallssorteringsskap, gjenvinningskasser i ulike størrelser og klassiske søppeldunker. Vi vil at du skal finne riktig type kildesorteringsalternativ for å gjøre arbeidsplassen både mer miljøvennlig – og ryddig.

Kildesortering for spiserom og lunsjrom

Våre kildesorteringsskap er perfekte for travle kantiner, lunsjrom eller på skolens kafeteria. Dunkene er designet for enkel sortering av ulike typer søppel; velg mellom separate skap med ulike nedkast, en modul med flere rom eller en sorteringskombinasjon med fargekodede lokk. For enda tydeligere merking har vi klistremerker for kildesortering til å feste på beholderne.

Kildesortering på kontoret

Det kan være fristende å kaste alt søppelet i samme avfallsbeholder på kontoret. spesielt hvis alle har sin egen avfallsbeholder. I vårt sortiment vil du finne flere ulike varianter og kombinasjoner for sortering som gjør at ansatte kan kildesortere i kontormiljøet sitt. En klassisk pedalbøtte med lokk med løse beholdere passer for mindre avfall, mens en sorteringsmodul med tre separate avfallsbeholdere vil fungere som en liten avfallssorteringsstasjon på kontoret. Plasser denne gjerne midt i rommet for enkel tilgang for alle kollegaer.

Alternativer for alle typer avfallssortering

Vi i AJ Produkter ønsker å tilby alternativer for alle typer avfallssortering, både for din arbeidsplass og miljøet. Derfor har vi også sorteringsmuligheter for ting som sjeldent kastes. Hos oss finner du derfor både batteribokser og lysrørsbeholdere, og i sortimentet har vi selvklebende klistremerker for både organisk avfall og papir, men også kjemikalier, brennbart og tre.