Sikkerhetsskap og dokumentskap

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Sikkerhetsskap og verdiskap for sikker oppbevaring

Alle arbeidsplasser har behov for tyverisikrede skap som gir trygg oppbevaring av verdisaker. På kontorer og i arkiver kan det være behov for sikker håndtering av sensitive data og viktige dokumenter. Det får du med safer og verdiskap fra AJ Produkter – sikre oppbevaringsskap i ulike design. Vi har skap i alle prisklasser. Noen av dem er brannklassifiserte, og du også ved brann kan ha en tryggere oppbevaring. Velg et tyverisikkert skap fra AJ Produkter, så får du sikker oppbevaring. Her finner du noen verdiskap fra utvalget vårt.

Små verdiskap

Våre små verdiskap er perfekte til oppbevaring av bærbare datamaskiner, pass og personlige verdisaker. De kompakte verdiskapene i grått design smelter naturlig inn i de fleste arbeidsmiljøer og tar liten plass. Velg mellom nøkkellås, elektronisk kodelås eller lås med fingeravlesning. Sistnevnte gir muligheten til å programmere låsen med opptil 20 forskjellige brukere. Og er en populær lås når det er mange ansatte på arbeidsplassen som trenger tilgang til skapet. Verdiskapene har stempellås med mekanisk back up-lås og leveres klare til montering på veggen eller i gulvet som et ekstra sikkerhetstiltak.

Brannsikre og innbruddssikre sikkerhetsskap

En trygg oppbevaringsløsning er like viktig på kontoret som i små butikker og foretak som håndterer tyveriutsatte verdisaker. Brann- og innbruddssikre verdiskap fra AJ Produkter gir deg denne tryggheten. Velg et brannsikkert verdiskap med to eller tre hyller, avhengig av mengden verdisaker og dokumenter som skal låses inn hver dag. Skapene er godkjente i henhold til flere klassifiseringer, avhengig av hva du oppbevarer og hvor lenge skapene tåler varme på 1000 grader. Brannklassifiseringen 60P betyr for eksempel at verdipapirene og de viktige dokumentene i skapet er beskyttet mot brann i 60 minutter. Med et tyverisikret skap fra AJ Produkter ligger du ett skritt foran tyvene.