Nøkkelskap for sikker oppbevaring

Spesifikt tilpasset for å oppbevare nøkler hjelper disse nøkkelskapene bedriften holde orden på alle nøklene, på en sikker måte. Slike skap er spesielt praktiske om flere personen i bedriften har behov for tilgang til samme nøkler.

Nøkkelskap med kodelås

Med en kodelås på skapet slipper dere å håndtere enda flere nøkler for å låse og låse opp. Vi har flere nøkkelskap med elektronisk kodelås. Se blant annet vårt robuste skap med 250 kroker som er utstyrt med programmerbar kodelås. Dette skapet er produsert av sterkt stål og dør som er sikret med låsebolter.

Stort nøkkelskap

Vi har skap i mange størrelser, f.eks. dette store sertifiserte nøkkelskapet med kodelås og plass til 372 nøkler. Dette skapet er en effektiv og sikker løsning for virksomheter som oppbevarer store mengder nøkler, som eiendomsmeglere og bilforhandlere. Skapet er tilpasset montering på gulv eller vegg.

Utendørs nøkkelboks

Har du behov for et nøkkelskap utendørs så tilbyr AJ Produkter også dette. Denne praktiske nøkkelboksen gjør det enkelt å gjemme eller legge ut nøkler til håndverker eller f.eks. gjester. Dette er et smart og praktisk produkt som lar deg gjemme og oppbevare dine nøkler på en sikker måte.