Nøkkelskap for sikker oppbevaring

Spesifikt tilpasset for å oppbevare nøkler hjelper disse nøkkelskapene bedriften holde orden på alle nøklene, på en sikker måte. Slike skap er spesielt praktiske om flere personen i bedriften har behov for tilgang til samme nøkler.

Nødnøkkelskap

Dette nøkkelskapet er laget av kraftig rødlakkert stålplate for å være mest mulig synlig, for eksempel ved nødutgang på kontor eller skole. Skapet har en enkelt krok for nødnøkkel og fronten av døren har et tynt, knusbart glassvindu. Med nødnøkkelskapet kommer en liten hammer som kan brukes om nødvendig for å knuse glasset for rask tilgang til nøkkelen.

Nøkkelskap med kodelås

Med en kodelås på skapet slipper dere å håndtere enda flere nøkler for å låse og låse opp. Vi har flere nøkkelskap med elektronisk kodelås. Se blant annet vårt robuste skap som kan samle alle arbeidsplassens nøkler på et trygt sted med enkel tilgang for de som trenger det.

Utendørs nøkkelboks

Svært mange ansatte eller veldig mange nøkler – vi har skap med plass til fra 50 til 600 nøkler. Skapene er utstyrt med avtagbare kroklister, hvorav hver list har ti kroker. De forskjellige fargene på kroklistene lar deg lage et system med nøklene ved å kombinere fargene på lister og nøkkelbrikker. Hver nøkkelbrikke har en nøkkelring og en etikett for merking. Det er mulig å kjøpe både ekstra kroklist og nøkkelbrett dersom du trenger ekstra plass til flere nøkler. Og trenger du større og sterkere oppbevaring, har vi også et stort utvalg av safer og verdiskap! Les mer om våre ulike nøkkelskap ved å klikke på hvert produkts spesifikasjoner, eller kontakt oss så hjelper vi deg!

Nøkkelboks med Bluetooth

Vårt nyeste nøkkelskap er en nøkkelboks med Bluetooth for både innen- og utendørs bruk. Med en app på telefonen styrer du boksen, men både engangskoder og permanente koder kan deles med andre, via SMS eller e-post. Denne praktiske nøkkelboksen gjør det enkelt å gjemme eller legge ut nøkler til håndverker eller f.eks. gjester. Dette er et smart og praktisk produkt som lar deg gjemme og oppbevare dine nøkler på en sikker måte.