Bokhyller til kontoret

Her finner du smarte og elegante oppbevaringsmøbler i alle prisklasser. Velg mellom bokhyller i flere materialer. Mange av våre bokhyller har matchende skap og/eller mulighet til å legge til dører for å få et skap. Å ha det ryddig og ting i et oversiktlig system er et godt utgangspunkt for å kunne jobbe effektivt og konsentrert. For å få dette til må du ha gode lagringsmuligheter som bokhyller og hyllesystemer. Hos AJ-produkter har vi et stort utvalg av forskjellige typer bokhyller og hyllesystemer for å kunne dekke alle dine lagringsbehov. Velg mellom små bokhyller for mindre kontormateriell eller store hyllesystemer som kan bygges sammen og fylles med permer, brosjyrer og volum materiale. Her kan du lese mer om noen av våre mest populære bokhyller!

MODULUS bokhyller

MODULUS-serien er den serien som gir deg størst fleksibilitet. Serien er designet og produsert av AJ Produkter. Her får du bokhyller og oppbevaringsløsninger i ulike farger som du lett kan matche med din eksisterende innredning. For at du skal kunne utnytte plassen optimalt i rommet er alle mindre bokhyller gjort klare for å kunne henges på veggen. Du kan og montere hjul på bokhyllene for å flytte dem rundt på kontoret etter behov. En bokhylle kan for eksempel benyttes som en romdeler ved siden av en skjermvegg eller brukes som et åpent skap under et skrivebord.

FLEXUS bokhyller

Hvis du er ute etter budsjettvennlige bokhyller og oppbevaringsløsninger av høy kvalitet er FLEXUS-serien det perfekte alternativet. Her kan du blande og matche størrelser og farger og enkelt innrede hele kontoret med bare FLEXUS-serien. Du finner mer informasjon om bokhyllene på produktsidene, eller kontakt oss på telefon eller chat om du trenger hjelp i fra en av våre produkteksperter!