Stolunderlag til kontoret

Stolunderlag er et essensielt tilbehør til møbler med hjul som kontorstoler. De beskytter gulvet mot slitasje og gir en jevn overflate for enkel bevegelse.

Hva er formålet med et stolunderlag?

Stolunderlag er utformet for å beskytte gulvflater mot skader. De bidrar til å bevare gulvets utseende og holdbarhet ved å forhindre merker og slitasje, spesielt på harde overflater som parkett, laminat eller fliser.

Stolunderlag gir også en jevn og stabil overflate for stolene. De redusere også støyen som oppstår når stolene flyttes.

 

Veiledning til å velge riktig stolunderlag

Når du skal velge et stolunderlag er det viktig å ta hensyn til:

Gulvtype og overflate: For tepper og myke gulv trenger du et stolunderlag som ikke sklir, for harde gulv trenger du et «vanlig» flatt stolunderlag med anti-sklibelegg.

Størrelse og dimensjoner: Stolunderlaget skal være stort nok til å gi tilstrekkelig plass for stolen og brukeren, og tykt nok til å beskytte gulvet mot trykkpunkter og slitasje.

 

Vedlikehold og rengjøring av stolunderlag

For å sikre stolunderlagets levetid og holdbarhet, er det viktig med regelmessig rengjøring. For å unngå skade på stolunderlaget, bør du unngå skarpe eller harde gjenstander som kan skade overflaten. Langvarig eksponering for sollys eller varmekilder kan også skade materialet. Ved å følge disse enkle vedlikeholds- og rengjøringsrådene, kan du forlenge levetiden på stolunderlaget ditt og effektivt beskytte gulvet ditt.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

Kontor og konferanseKontorstolerSkrivebordstilbehør