Veggklokker for innendørs og utendørs bruk

Det er kanskje ikke det første som dukker opp i hodet når du innreder arbeidsplassen din, men hva er det som kan hjelpe deg med å holde tiden på jobben? En helt vanlig veggklokke. Hos AJ Produkter tilbyr vi et bredt utvalg av veggklokker som kan gli inn i enhver arbeidsplass; fra kontor til skole, innendørs og utendørs. Klokkene våre er ikke bare designet for å vise tid, men kan også være en del av interiørdesignet. Sammen med de stilig møbler blir en minimalistisk klokke kronen på verket. I et rom med mer fargerike loungemøbler passer det kanskje bedre med en stor veggklokke i metall. Les mer for å lære om våre forskjellige typer og modeller før du velger rett klokke for din arbeidsplass.

Standardklokker

Våre klassiske og stilige veggklokker er valgt slik at du kan finne en som passer din arbeidsplass, enten det er i en skole eller inne på et lager. Det finnes en rekke størrelser med forskjellige diametre. I et større rom er en av våre største modeller ekstra fordelaktig da de kan sees på lengre avstand. Disse klokkene har store svarte tall på en hvit urskive, noe som gjør dem enkle å se og lese. Lagerarbeiderne kan da både stå på en arbeidsplattform et stykke unna eller gå rett under og se hva klokken er. I en skolegård er det også bra slik at barna selv kan følge med på tidspunkt for friminutt og når neste time starter.

Klokker med ekstrafunksjoner

I tillegg til våre standard veggklokker leverer vi også klokker som er utstyrt med spesifikke funksjoner som f.eks. mulighet til å legge inn tidssone slik at den selv stiller inn sommer-/vintertid. Vi har klokker som går ekstra stille, eller hva med en moderne klokke som kan kobles til WiFi-nettverket? For fuktige miljøer kan du velge en modell som passer både innendørs og utendørs, som i svømmehallen og på fasaden til et skolebygg. I enkelt miljøer er det behagelig med en ekstra stille klokke med sveipende sekundviser. For mer informasjon om hver av disse klokkene, klikk på de individuelle produktspesifikasjonene. Eller kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!