Skrivebord for alle

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Skrivebord til kontoret

Skrivebord kommer i forskjellige former og med forskjellige typer understell, så hvordan sikre at du velger skrivebordet som er rett for deg? For det skal ikke bare være pent å se på, men og passe til både lokalet og til arbeidsoppgavene. Tid ved skrivebordet er kanskje den aller viktigste faktoren ved valg av skrivebord. For bruker du skrivebordet bare nå og da, og til enkle oppgaver, ja, da trenger ikke bordet å være hverken påkostet eller stort, da holder det å velge det du liker best. Skal du derimot jobbe ved skrivebordet fra morgen til kveld, bør du og vektlegge faktorer som format, kvalitet, utforming og funksjonalitet. Vi gir deg her en huskeliste over hva du bør tenke på når du navigerer i jungelen av ulike skrivebord:

Klassisk rett plate

Rette skrivebord passer godt når det er begrenset med plass. En annen fordel med denne klassikeren er at de enkelt kan settes sammen i formasjoner eller arbeidsgrupper med skjermvegger eller bordskjermer.

Størrelse på skrivebordet

Hva trenger du å oppbevare på skrivebordet ditt når du jobber? Er det mye, ja, da trenger du naturligvis en bordplate av den romslige sorten. Men dersom bordet bare skal romme en PC og litt rekvisita kan du med fordel gå ned i størrelse, og for eksempel heller prioritere plass til et sideskap.

Hjørneskrivebord

Med et hjørneskrivebord får du en større bordflate. Dette er spesielt praktisk om du ikke bare trenger plass til PC-en, men og har behov for plass til papirer, bøker, m.m. Legger du til en besøksstol så kan hjørnebordet i tillegg fungere som et lite møtebord. Et hjørneskrivebord trenger ikke nødvendigvis å bli plassert i et hjørne, det kan og plasseres mot en vegg eller settes mot hverandre i et åpent kontorlandskap.

Magebue

Skrivebord med magebue er en ideell løsning dersom du trenger å ha dine arbeidsredskaper nære hånden når du jobber. Bordplatens utforming lar deg og komme nærmere dataskjermen for en mer ergonomisk arbeidsstilling.