Vi hjelper deg med å gjøre arbeidstid til kvalitetstid

Det finnes mange gode grunner til å velge våre produkter når du vil forbedre din arbeidsplass. Gode priser, bredt utvalg og rask levering er noen – en annen god grunn er vårt fokus på kvalitet som sikrer at produktene oppfyller de funksjonene og kravene de skal ha – også over tid. Vi kombinerer gode innkjøpsrutiner og kvalitetskontroller med eget design og produksjon der vi har kontroll på hele prosessen, fra behov til ferdig produkt. Les mer om vårt syn på kvalitet og hvordan den kan hjelpe deg å få kvalitetstid på jobb.

Design løser hverdagsutfordringer

Vårt mål er å tilby møbler, innredning og utstyr som bidrar til å bedre og effektivisere arbeidsmiljøer. På vegen dit er vi blant annet innom vår egen designavdeling som hjelper oss å skape kvalitetsprodukter med et eget uttrykk og samtidig tilpasse de etter de behovene som finnes i dag.
For at produktene våre skal fungere i et sirkulært kretsløp er det viktig at de designes riktig fra start. Derfor står kvalitet, funksjon og muligheten til å forlenge produktets levetid i fokus i designprosessen. Les mer her.

Produksjon i to egne fabrikker

Vi har to egne fabrikker, en i Polen og en i Slovakia. Egenproduksjon er en stor fordel for oss, både når vi utvikler nye produkter og for vareflyten, da fabrikkene våre står for punktlige leveranser av en tredjedel av sortimentet vårt. Fabrikkene gjør oss også til en bedre innkjøper ettersom vi har kontroll på hvert steg i produksjonen og vet hvilke krav vi kan stille til leverandørene våre.
Å ha egne fabrikker gir også en ekstra tyngde til vårt kvalitetsarbeid ettersom vi vet at produksjonen utformes for å gi det beste mulige resultatet. Gang etter gang.

Jevnlige kvalitetskontroller

Ingen produkter tas inn i sortimentet uten først å ha blitt godkjent av vår kvalitetsavdeling. Fortløpende kvalitetskontroller og oppfølging av reklamasjoner garanterer at produktene oppfyller våre strenge krav – også over tid. For å ytterligere sikre et høyt kvalitetsnivå testes en stor del av våre produkter av et uavhengig testinstitutt. Les mer her.

Produkter som holder seg i verdi

For at vårt sortiment skal være relevant både i dag og i morgen, følger vi utviklingen i alle områder vi opererer i. Ettersom vi ønsker å tilby produkter som holder seg i verdi, prøver vi å se mest på de store linjene. Trendene skifter, mens en funksjon er livslang.