Vårt kvalitetsarbeid tar aldri pause

Vårt kvalitetsarbeid tar aldri pause

Kvalitetsbevissthet er et stikkord som gjennomsyrer hele vår virksomhet. Vi vet at det finnes et menneske bak hver bestilling og at hver eneste leveranse teller. Derfor jobber vi etter en streng rutine med kontinuerlig testing og merking, noe som sikrer at alle våre produkter holder det vi lover. Alt for at vi med stolthet kan si at vi har gode produkter – og kunne tilby 7 års garanti på hele sortimentet.


Produkter som er til å stole på - år etter år

Vi har bygget et konsern på idéen om det å hjelpe mennesker med å ha det bra på jobb, gjennom å tilby møbler og innredning for ulike arbeidssituasjoner. Derfor ønsker vi selvfølgelig at du som kunde skal kunne stole på våre produkter. Hvert eneste produkt er et trygt valg som tåler belastninger og gir deg de funksjonene og hjelper deg slik du forventer - år etter år. Vi jobber kontinuerlig for å sikre et jevnt høyt kvalitetsnivå på hele vårt sortiment.

Samme høye krav til hele sortimentet

En tredel av vårt sortiment er designet og produsert av oss selv, resten kommer hovedsaklig fra produsenter i enten Sverige eller Europa. Hvert eneste nye produkt må passere nåløyet, vår kvalitetsavdeling, for å bli en del av vårt sortimentet. Ingen produkter, ikke engang våre egenproduserte, har noen snarvei inn i sortimentet. Mange nye produkter har også blitt testet av sertifiserte testinstitutt – enten på initiativ fra en leverandør eller fra oss. Om vi selv er initiativtakere følger vi vår egen designprosess helt til produktet er godkjent og klart.

Kvalitetskontroll av nye produkter

Hvordan sikrer vi at kvaliteten på et nytt produkt er god nok? Vurderingen gjøres alltid ut i fra et helhetsperspektiv og handler om både produktets funksjoner, men også dets ytre og indre egenskaper. Hvordan er kvaliteten på overflatefinish, slitestyrke, sikkerhet og stabilitet? I tillegg passer vi på at emballasjen beskytter produktet, at monteringsanvisnigen er tydelig, at produktene er lette å sette sammen og at det er merket med riktige symboler (Byggvarubedömningen, Möbelfakta, Svanemerket, etc.) Symbolmerkingen viser blant annet at produktet oppfyller strenge krav når det kommer til kjemikalieinnhold, ansvarlige leveringskjeder og miljøpåvirkning i løpet av produktets levetid. Først når hver del er god nok får hele produktet sitt godkjentstempel. 

Kontroll av eksisterende sortiment

Hvert produkt i vårt sortiment hat gjennomgått en grundig kvalitetskontroll og til slutt fått en godkjenning, men det betyr ikke at vi slutter å være perfeksjonister. For å opprettholde kvalitetsnivået i det eksisterende sortimenet kjører vi løpende testing når det kommer til sikkerhet, mål, holdbarhet og stabilitet. I tillegg følger vi hele tiden med på tilbakemeldinger fra våre kunder. Gjennom å daglig følge opp reklamasjoner og tilbakemeldinger direkte kan vi finne feilkilder og raskt gjøre noe med det. Var det feil på produktet, en feil i leveransen eller en skade på en vare ved levering? Benyttet kunden seg av angreretten og sendte produktet i retur? Når vi vet svaret kan vi handle - gjennom å takke kunden for hjelpen og påpeke feilen for produsenten. Jakten på kvalitet tar aldri pause.

Et kontinuerlig forbedringsarbeid

Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og jobber i prosesser for å kvalitetssikre alle ledd i virksomheten. Som en del av det kontinuerlige forbedringsarbeidet har vi også kontinuerlige vurderinger av leverandørene våre. De baseres på deres samarbeidsvilje, leveringssikkerhet og formål om å holde en jevn og høy kvalitet. Bare det beste er godt nok for våre kunder.

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vennligst vent...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.