AJ Produkter - produkter som tåler å bli brukt

Det finnes mange gode grunner til å velge våre produkter når du vil forbedre din arbeidsplass. Gode priser, bredt utvalg og rask levering er noen. En annen god grunn er vårt fokus på kvalitet, nettopp fordi det sikrer at produktene oppfyller de funksjonene og kravene de skal ha – også over tid. I denne artikkelen har vi samlet alt du trenger å vite om hvordan vi lager produkter som tåler å bli brukt.

Design som løser hverdagsutfordringer

Vårt mål er å tilby møbler, innredning og utstyr som bidrar til å bedre og effektivisere arbeidsmiljøer. På vegen dit er vi blant annet innom vår egen designavdeling som hjelper oss å skape kvalitetsprodukter med et eget uttrykk og samtidig tilpasse de etter dine behov.

Produksjon i egne fabrikker

Egenproduksjon vår er en stor fordel for oss, både når vi utvikler nye produkter og for vareflyten, da fabrikkene våre står for leveranser av en tredjedel av sortimentet vårt.
Å ha egne fabrikker gir også en ekstra tyngde til vårt kvalitetsarbeid ettersom vi vet at produksjonen utformes for å gi det beste mulige resultatet. Gang etter gang.

Ett komplett innredningsforslag

Vil du se eksempler fra virkeligheten på hvordan vi hjelper bedrifter med å effektivisere og fordbedre deres arbeidsmiljø?

Sjekk ut hva våre prosjektselgerer har gjort for Airshoppen og Beslag Design.
Ingen produkter, ikke engang våre egenproduserte, har snarveier inn i sortimentet.
Jan Bengtsson, kvalitetsansvarlig i AJ Produkter

Jevnlige kvalitetskontroller

Ingen produkter tas inn i sortimentet uten først å ha blitt godkjent av vår kvalitetsavdeling. Fortløpende kvalitetskontroller og oppfølging av reklamasjoner garanterer at produktene oppfyller våre strenge krav – også over tid.

Produkter som holder seg i verdi

For at vårt sortiment skal være relevant både i dag og i morgen, følger vi utviklingen i alle områder vi opererer i. Ettersom vi ønsker å tilby produkter som holder seg i verdi, prøver vi å se mest på de store linjene. Trendene skifter, mens en funksjon er livslang.

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.