Kvalitet kommer innenfra – i mange tilfeller fra våre egne fabrikker

Kvalitet kommer innenfra – i mange tilfeller fra våre egne fabrikker

Uttrykket om at kvalitet kommer innenfra kan trygt brukes om våre produkter. Nesten en tredjedel av vårt sortiment kommer nemlig fra våre egne fabrikker i Polen, Slovakia og Litauen. Der produserer vi alt fra kontormøbler og sofaer til lagerhyller og garderobeskap, med ypperste presisjon og høye kvalitetskrav. Alt for at du og dine kollegaer skal kunne ha det bra på jobb.

Full kontroll på kvalitetsnivået

Egen produksjon er en selve hjørnesteinen i arbeidet vårt med å tilby kvalitetsprodukter til gode priser. Å utvikle og produsere selv er et bevisst valg som gir oss oversikt over hele prosessen – fra avdekket behov til ferdig produkt. Når vi har hele kjeden innad i bedriften blir det enklere å utvikle møbler og innredning med et eget uttrykk og samtidig tilpasse produktene etter de behovene som finnes.

Tre fabrikker med en viktig rolle

Vi har hatt egen produksjon i to fabrikker helt siden 1990-tallet. AJ Furniture Factory i polske Redzikowo, nær Gdansk, produserer mesteparten av våre tremøbler. Her tar skrivebord, skap, bokhyller og skuffeseksjoner form, som for eksempel konferansebord og kantinemøbler. I den andre fabrikken, AJ Metal Design i Trnava i Slovakia, produserer vi garderobeskap, oppbevaringsskap og hyllesystemer i metall. Siden 2016 har vi også vært deleiere i Lithuanian furniture manufacture company Kalvarija, Litauen. I 2022 kjøpte vi ut medeier. Her produserer vi møbler med fokus på tekstiler, for eksempel egne sofaer og lydabsorbenter. Siden De tre anleggene står for til sammen nesten en tredjedel av vårt sortiment og er ryggraden i vår vareflyt.

Produktoptimaliserte prosesser

Ettersom de egenproduserte produktene er utviklet i tett samarbeid med våre egne designere er samtlige steg i produksjonsprosessen tilpasset til fabrikkenes forutsetninger. Prosesser, maskiner og materialflyt, personalets kompetanse og håndverksferdighet, lakk og farger – hver bit i puslespillet er nøye gjennomtenkt og optimalisert i henhold til våre kvalitetsmål. Kontinuerlige kvalitetsvurdering og et fortløpende forbedringsarbeid er naturlige deler av prosessene og begge fabrikker er selvfølgelig sertifisert i henhold til ISO 9001.

Nøye utvalgte materialer

Maskinpark og verktøy er av nyeste modell og hver materialleveranse kontrolleres for å sikre at den tilfredsstiller våre krav. Underleverandørene er nøye utvalgt etter evne til å levere rett kvalitet til rett pris og til riktig tid. De må også følge vår Code of Conduct og arbeide på linje med vår kvalitets- og bærekraftspolicy. Så fremt det er mulig velger vi fornybare og gjenvunnet materiale, som for eksempel FSC-sertifisert tre og grønt stål. Les mer om vårt bærekraftarbeid her.

Kvalitetstid på jobb

Å ha egne fabrikker gir oss ikke bare full kontroll på vårt egenproduserte sortiment, det gjør oss også til en bedre innkjøper ettersom vi kontrollerer produksjonsprosessen og vet hvilke krav vi kan stille til våre leverandører. Resultatet? Flere produkter som hjelper deg og dine kollegaer å få kvalitetstid på jobb!