Velg riktig garderobeskap med AJ Produkters skapguide

Hos oss på AJ Produkter finner du ett stort utvalg av garderobeskap og småromsskap for garderobe og arbeidsplass. Skapene produseres på våre egne, moderne fabrikker. Ettersom vi har kontroll på hele prosessen – fra design til ferdig produkt – kan vi gi deg som kunde høy kvalitet og raske levringer til en god pris.

Vi har både stål- og laminatskap i mange forskjellige utførelser - alt ifra enklere basismodeller til eksklusive varianter med mye praktisk tilbehør. Nedenfor presenterer vi våre ulike skapserier slik at du enkelt kan velge det produktet som passer best for nettopp dine behov.  


STÅLSKAP

Verdiskap Cube – perfekt for småting

Små skap som passer for mobil, lommebok, nøkler og andre småting. Skapene kan monteres på vegg eller kompletteres med sokkel og byggas sammen til frittstående enheter. Med sylinderlås.


Garderobeskap Coach – godt og rimelig alternativ

Enkelt, prisgunstig skap uten sokkel. Skapet har en eller to dører i høyden. Lås selges separat, velg den du trenger.
Innredning: Garderobestang med to kroker. Hele skap har også hattehylle.


Garderobeskap Campus – komplett basisskap

Skap med integrert sokkel og en eller to dører i høyden. Dørene har etikettholdere samt perforeringer for ventilasjon. Med sylinderlås for hovednøkkelsystem.
Innredning: Garderobestang med tre kroker. Hele skap har også hattehylle.


Garderobeskap Classic – komplett serie for de fleste behov

Hele skap og småromskap med to til seks dører i høyden. Med ventilasjonshull i topp og bunn samt gummidemping for stille lukking. Hele skap har dørstopp ved 90° og fås enten med flatt tak eller skrått tak forberedt for ventilasjonssystem. Serien kan kompletteres med en mengde tilbehør, sånn som forskjellige typer understell. Lås selges separat, velg den du trenger.
Innredning: Garderobestang med to ankerkroker i skap med en og to dører i høyden. Hele skap har også hattehylle.


Z-skap Classic – plassbesparende med to skap i ett

Z-skap er to hele skap på samme overflate som ett. Med ventilasjonshull i topp og bunn samt gummidemping for stille lukking. Hele skap har dørstopp ved 90° og fås enten med flatt tak eller skrått tak forberedt for ventilasjonssystem. Serien kan kompletteres med en mengde tilbehør, sånn som forskjellige typer understell. Lås selges separat, velg den du trenger.
Innredning: To kroker.


Garderobeskap Classic Combo – perfekt for separat opppbevaring

Skapet består av to sammensveisede Garderobeskap Classic i hele skap med skrått tak forberedt for ventilasjonssystem. De to dørene har et felles låseøye som fungerer som sentrallås. Dette gjør skapet ideelt for separat oppbevaring av for eksempel rene og møkkete klær.


Garderobeskap Curve – elegant og smart oppbevaring

Skap med buede dører i metallic lakk. Velg mellom hele skap eller småromskap med to til fire dører i høyden. Skapene har ventilasjonshull i topp og bunn samt dørstopp ved 90°. Kan kompletteres med valgfritt understell. Lås selges separat, velg det du trenger.
Innredning: Integrerte lommer i dørene. Hattehylle og garderobestang med to ankerkroker i skap med en og to dører i høyden.


Garderobeskap Create Energy og Create Sign – prisvinnende design

Hele skap med solide møbelhengsler, benstativ, ventilasjonshull i bunnen og skjult ventilasjon på toppen. Create Energy har en asymmetrisk dør med sporty formspråk og skråstilte ventilasjonshull. Create Sign har en slett, stilren dør med innfelt håndtak. Create-serien ble tildelt Red Dot Design Award i 2015. Lås selges separat, velg den du trenger.
Innredning: Hattehylle med en hylleplate, et lite oppbevaringsrom, garderobestang og tre kroker som kan plasseres på valgfri høyde. Kan kompletteres med perforerte hylleplater.


LAMINATSKAP

Garderobeskap Classic

Klassisk skap for eksempelvis kontor og entré. Døren kan monteres både til venstre og til høyre. Med sylinderlås.
Innredning: Hattehylle og garderobestang. Kan kompletteres med en hyllemodul som inneholder fire hylleplater.


Garderobeskap Cruise

Stilrent skap med en eller to dører i høyden og to til tre seksjoner i bredden. Med sylinderlås.
Innredning: Hattehylle og garderobestang.