Askebegre for utendørs og innendørs bruk

Askebeger er et nødvendig inventar på arbeidsplasser og offentlige områder for å minimere forsøpling forbundet med røyking. Med et askebeger fra AJ Produkter kan du sørge for at samlingsstedet for røyking i arbeidsmiljøer holder høy hygienefaktor og området er fritt for røykstumper. Hvilke design som passer til hvilke røykeflater kan variere etter både behov og komfort samt estetikk. AJ Produkter har frittstående askebeger, askebeger for veggmontering, askebeger med søppelbøtte, med flere, som egner seg for større og mindre røykeområder i tilknytning til arbeidsplasser og offentlige områder. Alt for å holde miljøet så rent som mulig.

Små askebegre til bord

Askebegre som settes direkte på bord, til uteservering eller uteplasser, er enkle i både design og utforming. De tette lokkene inneholder røyk og lukt i askebegeret, kan tømmes enkelt og kan også vaskes i maskin – noe som gjør askebegrene enkle å holde rene. Sammen med innsatsposen til røykstumper dekker disse begrene flere behov.

Vegghengte askebegre

AJ Produkter har vegghengte askebegre i flere utførelser, som både kan komplementere askebeger på bord eller henge frittstående. Vi har plassbesparende askebegre for mindre rom, som enkelt kan tømmes og holdes rene. Askebegeret SCOTT er lite og lett å tømme grunnet sin smarte konstruksjon. Den er stilig, laget av platemetall og har et traktformet lokk som kveler glørne fra asken.

Store frittstående askebegre

For robuste og stabile alternativer har vi frittstående askebegre som ikke trenger daglig tilsyn. De er store og egner seg for større bedrifter eller offentlige miljøer, hvor behovet for askebegre er stort. De små hullene er store nok for røykstumper, men for små til at askebegeret kan brukes som søppelbøtte. De små hullene gjør også innsiden svært syrefattig, noe som gjør at røykstumper og aske slokner fort. Er det mange røykere på arbeidsplassen kan det være verdt å vurdere et større røykerom. Den beskytter mot regn og vind, samtidig som den sparer ikke-røykere for sigarettrøyk.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ParkbenkerSykkelstativStoler og benker