Utemøbler for et hyggelig utemiljø

Utemøbler til uteplassen

AJ Produkter har et stort utvalg av møbler for alle type utemiljøer. Vi tilbyr prisgunstige utemøbler som er både pene, solide og lette å rengjøre. Uansett om du leter etter parkbenker og bord for offentlige miljø eller stilfulle stoler, bord og komplette møblergrupper til uteplassen eller uteserveringen har vi noe som passer. De fleste stolene er stabelbare for plassbesparende oppbevaring. AJ Produkter – overraskende mye innen utemøbler.

Uteplassen

En uteplass, terrasse eller uteservering har stor betydning for de ansatte og kan bidra til å øke den ansattes velbefinnende, produktivitet og kreativitet. Hos oss finner du alt som trengs for en trivelig uteplass der personalet kan koble av i solen, spise lunsj eller ta en kaffepause sammen. Det kan også være et fint sted for å holde kreative møter. Vi har små kafébord, store utebord, nette utestoler med stålrørsstativ og gode karmstoler og lenestoler i rotting.

Møbelgrupper

Vi har også satt sammen møblergrupper for utendørs bruk. Her finner du prisgunstig pakker som passer utmerket for kontorets uteplass og kaféen eller restaurantens uteservering. Vi har møbelpakker for både små og store uteområder. For trange rom som små balkonger finnes det mindre sett med balkongmøbler med to stoler og et lite kafébord, mens på store utearealer kan du blande matchende sett i forskjellige størrelser.

Benker og benkebord

Piknikkbenker med bord er klassiske møbler som gir et trivelig utemiljø. De er komplette sittegrupper som passer for rasteplasser, skolegårder, parker, arbeidsplasser med mer. Vi har mange ulike modeller og størrelser, med og uten hull for parasoll, og bed eller uten ryggstøtte. Våre utemøbler er produsert av solide kvalitetsmaterialer som kunstrotting, Aintwood og FSC-merket Norrlandsfuru. Flere har også ekstra kraftige stativ av stålrør eller betong. Felles for våre møbler er at de krever lite eller ingen vedlikehold og holder i mange år. Les mer om våre utemøbler ved å klikke på hvert produkts spesifikasjoner, eller kontakt oss så hjelper vi deg!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ParasollerBordPiknikbordMøbelgrupperSittesekker