Sykkelstativ og sykkelgarasjer til arbeidsplassen

Økt interesse for sykling og inntoget av elsykler har økt etterspørselen etter sikre og gode løsninger for sykkelparkering. Hos AJ produkter har vi et stort utvalg av sykkelstativer for bedrift, skole eller andre plasser det er behov for sykkelparkering. I tillegg til frittstående varianter har vi også sykkelstativ for vegg, samt sykkelgarasjer og sykkelskur med tak som beskytter syklene mot dårlig vær. Velg en låsbar sykkelgarasje for ekstra beskyttelse mot tyveri.

Sykkelstativer

Vi tilbyr sykkelstativer som er både moderne og klassiske samtidig som de er værbestandige og laget av slitesterkt stål. Hvis du er ute etter løsninger som krever lite plass, er våre veggmonterte sykkelholdere et perfekt alternativ. Syklene kan enkelt parkeres enten med forhjulet eller bakhjulet i stativet. Dette gjør at flere sykler kan parkeres ved siden av hverandre selv om de har sykkelkurv eller brede styrer. Hvis det ikke er noen størrelsesbegrensninger, kan du gå for et standard sykkelstativ som kan festes i bakken og brukes til å sikre sykler fra begge sider.

Tilbehør til sykkel

Vi har også låseøgler som kan sikre alt fra sykler, sykkelvogner, barnevogner og motorsykler til stiger, søppelsuger og gressklippere. Disse låsene tar opp veldig lite plass og kan enkelt monteres mot vegger, tak eller bakken for å skape et tryggere miljø. Vi hos AJ-produkter kan også hjelpe arbeidsplassen din med komplette løsninger for utendørsmiljøer, som for eksempel søppelbøtter, postkasser og påkjøringsbeskyttelsen. Hvis du trenger hjelp til å velge og kjøpe passende produkter, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Sykling reduserer sykefravær

Sykling til og fra arbeidsplassen er ikke bare bra for miljøet, men gir også betydelige helsegevinster og kan føre til redusert sykefravær. I følge Transportøkonomisk institutt (TØI) vil faktiske sykefraværet gå ned med minst ett prosentpoeng for hver person som begynner å sykle til jobb. Så legg til rette for sykling til og fra kontoret i dag!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ParkbenkerStoler og benker