Oppslagstavler

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Oppslagstavler og korktavler for kontorer og arbeidsplasser

En oppslagstavle gjør det enkelt å formidle eller kommunisere både større budskap og mer midlertidige nyheter. Med et meget bredt utvalg har AJ Produkter tavler som egner til de fleste rom, som for eksempel: entréen, fellesområder og møterom. Noen ganger er det veldig praktisk å ha en egen liten oppslagstavle i nærheten av skrivebordet, hvor du kan legge ved fysiske gjøremålslister du kan krysse av på. AJ Produkters oppslagstavler finnes i flere ulike design, både i stoff, glass og klassiske korktavler. Enkelte av våre oppslagstavler har og lydabsorberende egenskaper. De er enkle å feste på vegger med rammer i flere forskjellige materialer. Og akkurat som alle produktene fra vårt sortiment, har oppslagstavlene 7 års garanti.

Oppslagstavler i stoff

AJ Produkters oppslagstavler laget av porøst tremateriale kan du enkelt feste plakater og notater på. De fleste oppslagstavlene har overflate med glatt filt eller tekstilmateriale, men vi har og magnetiske oppslagstavler. Disse finnes i en rekke farger, slik at du enkelt kan tilpasse dem til kontorets øvrige innredning og møbler. De er enkle å montere, henge opp og raske å ta i bruk. Til tavlene kan du velge tre- eller aluminiumsrammer ut fra hvilken tavle som passer best til arbeidsplassens rom. Hvis du i tillegg kompletterer oppslagstavlen med en tavle, for eksempel til en skole eller et klasserom hvor elevene kan ta notater, inkluderer du enda flere bruksområder.

Klassiske oppslagstavler i kork

Oppslagstavler med naturlig korkflate er en velprøvd klassiker som fortsatt holder. De er anerkjent som slitesterke med svært lang levetid. Den elastiske overflaten på tavlen er selvreparerende og fjerner raskt hull fra nåler og stifter, når du bytter ut lapper eller plakater. En oppslagstavle på veggen tiltrekker automatisk blikket og er sentralt plassert i et klasserom eller på et kontor, den er umiddelbart synlig når nyere plakater er festet på. Når du velger en oppslagstavle, må du sørge for å kjøpe en pakke stifter for å kunne sette opp meldinger og plakater.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

TilbehørWhiteboardGlasstavlerSittesekkerHyllesystem