Kantinestoler

Innredningsløsning til kontoret

På jakt etter gode tips til innredning på arbeidsplassen?

Hent inspirasjon i artiklene våre

Kantinestoler til arbeidsplassen

De ansatte i de aller fleste bedrifter vil ta pausen sin i et område hvor de kan være komfortable og avslappet. Dette krever at du som arbeidsgiver legger til rette for attraktive og komfortable områder på arbeidsplassen. En måte å gjøre dette på er å investere i moderne kantinemøbler, inkludert bord, stoler, skjermvegger og kanskje til og med barstoler. Nettopp derfor tilbyr AJ Produkter et bredt utvalg kantinemøbler. Les mer for å se hva vi tilbyr innen kantinestoler.

Praktiske kantinestoler

Det er ofte behov for løpende rengjøring i kantineområder, spesielt etter hovedmåltidene. Da er det praktisk med lette kantinemøbler som klappstoler og sammenleggbare bord. Vi tilbyr derfor et stort utvalg stoler som er enkle å flytte rundt etter behov. Du kan velge mellom et stort utvalg farger, størrelser og former. Se blant annet vår klassiske kantinestol i plast for en stol som både er solid og lett å rengjøre.

Restaurantstoler

AJ Produkter selger også pene, solide restaurantstoler som er ideelle for ikke bare pauserommet, men også andre plasser som kafé, bar, loungeområder med mer. Disse stolene setter et ekstra elegant preg på området. Mange av våre stoler har stoppede seter og rygg som i tillegg til pauserom og kantinen passer godt til slikt som banketter, konferanser, seminarer etc. Disse stolene kan stables og opptar derfor liten plass når de ikke er i bruk. Se produktbeskrivelsen til det enkelte produkt for utfyllende informasjon, og ta gjerne kontakt om du har noe spørsmål eller trenger hjelp for å finne en god kantineløsning for ditt behov.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

KantinebordStåbordStoler, sammenleggbare