Praktiske og lettanvendelige klappstoler og sammenleggbare stoler.

På mange kontorer finnes det i dag møterom som brukes til alt fra konferanser til idédugnad og rekreasjon. For å kunne bruke et slikt rom til ulike formål er det nødvendig med fleksible møbler som lett kan tilpasses. En sammenleggbar stol er derfor et godt alternativ som vi har flere av i vårt sortiment. Hos AJ Produkter har vi som mål å kunne tilby et stort utvalg av både sammenleggbare stoler og bord i ulike modeller og utgaver, til gode priser. En klappstol blir ekstra behagelig med en myk og lun stolpute. En fleksibel stolvogn er et smart produkt å komplettere med for enkel og smidig transport. Nedenfor kan du lese litt mer om våre ulike modeller!

Klappstoler med polstring i sete og rygg

Dersom du skal sitte over lengre tid er en variant med polstret rygg og sete et meget godt alternativ. Vi tilbyr to ulike modeller som begge har et nett, men stabilt understell og behagelig polstring. Velg mellom stoltrekk i vinyl eller stoff. Vinyl er et praktisk alternativ da det er lett å rengjøre. Stoffet kan bestilles i tre forskjellige farger for å matche innredningen eller bli en fargeklatt i innredningen. Våre polstrede stoler har et håndtak i øvre del av ryggstøtten, som enkelt lar deg løfte dem.

Klappstol stol i tre

Er du på jakt etter en sammenleggbar stol som gir et klassisk inntrykk, enten det er på kafé eller kantine, er våre klappstoler i tre et perfekt alternativ. Det kan ofte bli behov for ekstra stoler i eksempelvis bryllup, og da passer det fint med en enkel og fin klappstol i tre. Den lyse fargen liver opp og blir et fint innslag for anledningen. Ryggstøtten er utformet slik at stolen også kan henges opp på veggen – en praktisk måte for en enda mer plassbesparende oppbevaring. Det forenkler også rengjøringen.

Ekstrastoler i plast

Det er alltid greit å ha noen ekstra stoler på lur dersom en raskt trenger flere sitteplasser. En klassiker som passer til de fleste anledninger er en enkel, sammenleggbar stol i plast som holder høy kvalitet. Vi har to forskjellige, rimelige alternativer som både er fleksible og enkle å håndtere. Perfekt for midlertidig møblering av både små og store rom, til konferanse eller fest. Vår ene modell kan kjøpes i pakke med stolvogn og inkluderer 50 svarte stoler. Les mer om alle våre sammenleggbare stoler ved å klikke på spesifikasjonene til hver enkelt stol, eller kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne!