Barbord og ståbord

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Fleksible og lettplasserte barbord og ståbord

Møbler er svært viktig i hjemmet, men har også stor betydning for trivelige arbeidsmiljøer, enten det er på kontoret eller i romm der folk er sosiale. I pauser utenfor en konferanse passer det for eksempel utmerket å ha et mindre barbord som deltakerne kan snakke og reflektere over, eller ha et sted å sette et glass. Hos AJ Produkter har vi derfor et bredt utvalg av praktiske og stilige barbord hvor du har mulighet til å finne et som passer ditt miljø. Enten det er et sammenleggbart barbord, et pent ståbord eller et rundt søylebord med solid fot, har vi det du trenger. For å skjule for eksempel bunnen av bordet er et praktisk bordtrekk i stretch et perfekt alternativ for raskt og enkelt skifte. Under finner du mer om noen av våre forskjellige barbord!

Søylebord

For steder hvor bordene alltid skal stå eller ikke flyttes ofte, er et stabilt søylebord en variant som passer utmerket. Med sin solide fot har den høy stabilitet. Du har muligheten til å velge mellom ulike farger, rund eller firkantet bordplate – men også en lengre, rektangulær plate med to runde søylestativer.

Sammenleggbart ståbord

For et svært fleksibelt bord er våre sammenleggbare ståbord en løsning som gir deg muligheten til raskt og effektivt hente frem og ta bort etter behov. Ståbordet gjør seg kjempebra på for eksempel messer og utstillinger, mingling og fester. Ettersom bordene er sammenleggbare, kan du sette dem sammen for svært praktisk oppbevaring. Dette fordi de kan stå tett sammen på en liten overflate. Understellet på bordene er laget av slitesterkt galvanisert stål.

Høydejusterbare barbord

For anledninger eller arrangementer hvor det trengs et ordentlig tilpasningsdyktig bord, er et høydejusterbart barbord veldig praktisk. Søylestativet kan heves og senkes med spak under bordplaten og lar deg lage en bordløsning etter behov. Bruk det for eksempel som et høyt klassisk ståbord eller senk det, slik at det passer som salongbord for en møbelgruppe. Alle våre barbord kan selvsagt kombineres med en barstol. Ved noen anledninger passer det og for andre er det ikke nødvendig. Vi ønsker at det skal være komfortabelt og praktisk å bruke bordene våre. Derfor satser vi på høy kvalitet med gode materialer og konstruksjon på både bord og stoler. Å plassere et høyt bord ved siden av en resepsjon gir en praktisk plass å bruke til et brosjyrestativ – eller sette opp en kunstvekst for et innbydende miljø. Les mer om alle våre forskjellige barbord ved å klikke på spesifikasjonene til hver enkelt produkt, eller kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne!