Sammenleggbare bord

Våre sammenleggbare bord er en praktisk løsning for ulike arrangementer og sammenkomster. Enten det gjelder firmafester, konferanser, foredrag, kurs, seminarer eller idrettslag og velforeningers samlinger, har vi det perfekte bordet for deg. Disse bordene er ideelle for både faste og midlertidige installasjoner, og kan enkelt transformere hverdagens møterom til en forelesningssal, eller utvide kantinens kapasitet med noen enkle grep.

Våre klappbord er designet for å passe inn i en rekke miljøer og situasjoner. De kan brukes som avlastnings- og anretningsbord i kjøkkenet, serverings- og buffetbord i kantina, eller som pakkebord på lageret. Ved større arrangementer som konferanser og messer, er de ideelle som konferanse- og messebord. Bordene er lette å transportere og egner seg utmerket for utendørs bruk, takket være deres UV-bestandige HD-polyetenplater som er både smussavstøtende og slitesterke.

Understellet på våre sammenleggbare bord er laget av en nett stålkonstruksjon, som gir lav vekt og gjør dem enkle å slå sammen. Dette sikrer at bordene tar minimalt med plass under lagring. Vi tilbyr også praktiske bordvogner med hjul, som forenkler transporten av bordene uten tunge løft, og gjør ommøblering til en lek.

Vårt sortiment passer ulike miljøer og tilfredsstille diverse behov. For konferanser og møter tilbyr vi bord som kan hektes sammen til langbord. På messer og utstillinger har vi bord med justerbar høyde, og for fester har vi stilige, høye runde barbord. Disse bordene, sammen med våre matchende klappstoler og bordvogn, utgjør et perfekt sett for de fleste anledninger.

Til våre bord tilbyr vi skreddersydde, elegante bordtrekk som er vaskbare ved 40 grader. Hos AJ Produkter tilbyr vi møbler med anerkjente sertifiseringer som Svanen og Møbelfakta. Våre møbler er «kortreiste», produsert i våre egne fabrikker i Europa.

Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig produkt fra vårt sortiment.