Velkommen til vårt nye showroom!

 

Denne våren har vårt showroom fått en skikkelig oppgradering, og når du kommer inn dørene våre på Kløfta blir du varmt mottatt av spreke farger, flere spennende produkter og nye innredningsløsninger – i tillegg til våre brede smil, selvfølgelig! Vi håper vi kan inspirere deg til å se smarte løsninger som kan forbedre din arbeidsplass – uansett hvor den måtte være. Les mer og få en sniktitt her!

La deg inspirere – vi har tenkt for deg

Flere nye produkter har funnet veien inn i lokalene og du vil se mer av bredden av farger og utgaver vi kan levere – men fremfor alt har vi satt sammen utstillingen på en ny måte som vi tror vil gi deg både ideer og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Vi har bygget egne miljøer som skal vise ulike måter du kan innrede funksjonelt og praktisk på. Teamet bak fornyelsen har svingt malerkosten, montert, ryddet og organisert, og det er med stor glede vi endelig kan ønske velkommen et nytt og inspirerende showroom!

- Det er utrolig deilig å kunne ønske velkommen til den nye utstillingen i vårt showroom – som jeg er veldig stolt av! Vi som jobber i AJ er gode på å finne unike løsninger og muligheter med våre møbelserier. Det synes jeg reflekteres godt i lokalene, og vi har tenkt helhetlig.
Maja Nilsen Stende, resepsjonist og kundeveileder hos AJ Produkter Norge.

Nye farger, produkter og løsninger

Kontoret spiller nå en større rolle i showroom og dersom du rusler du fra «rom til rom» i finner du både møterom, lounger, klassiske kontorplasser og hjemmekontormiljø. Flere av de nyeste produktene som vårt eget designteam har utviklet for å gjøre din hjemmekontortilværelse bedre er også å finne blant kjente favoritter. Det er blant annet tilbakemeldinger fra kunder som ligger til grunn for fornyelsen av lokalene og hvilke produkter du kan se og prøve i den 1000 m2 store utstillingen vår.

- Vi ser at mange av de som kommer innom oss er interessere i kontorprodukter, derfor har vi økt fokuset på kontor i utstillingen. Samtidig merker vi at flere ønsker inspirasjon til mulige løsninger for sine kontorlokaler. Nå har vi satt sammen produktene våre på flere ulike måter og brukt farger og tapet for å skape egne miljøer i utstillingen.
Amund Tangen, Country Manager i AJ Produkter Norge.

Fleksibilitet blir viktig

Året 2020 har lært oss mye om det å tenke nytt og omstille oss, noe vi i AJ Produkter også har måttet tilpasse oss. Hjemmet har vært, og kommer til å være en del av den nye kontorhverdagen for mange, og vi tror at fleksible møbler og smart innredning blir viktigere enn noen gang. Egne arbeidssoner, støyreduksjon i åpne kontorlandskap og stoler som holder oss i aktivitet er tematikk og trender som kan komme til å spille en større rolle i kontorlokaler fremover.

Kom innom – spør oss!

I vårt showroom kan du se og prøve mange av våre produkter og samtidig få hjelp til å finne de produktene som passer til nettopp ditt behov. Du kan selvfølgelig også snakke med våre prosjektselgere dersom du trenger tips, råd og inspirasjon til hvordan du kan innrede dine lokaler. Du finnes oss 20 minutter nord for Oslo like ved E6. Vi ligger også kun 10 minutters gange fra Kløfta stasjon, dersom du reiser kollektivt.

- Hos oss er alle velkomne. Enten det gjelder spørsmål om produkter, hjelp til et innredningsprosjekt eller for å se seg rundt og bli inspirert – gjerne over en kopp kaffe, forteller Maja.

Med dette håper vi at et besøk hos oss lar deg oppdage nye og inspirerende løsninger for arbeidsplassen din som kan gjøre hverdagen til deg og dine kollegaer litt bedre!


Velkommen innom!

Hilsen alle oss i AJ Produkter