Utebord til alle utemiljøer

Skap en trivelig og flott uteplass med AJ Produkters bord for utendørs bruk. Med bordene våre kan du enkelt gjøre firmaterrassen, kaféens uteservering eller balkongen hjemme til en sone for avslapning.
Et sted å ta en liten pause fra alle hverdagens gjøremål. Spesielt i sommermånedene er det herlig å kunne spise eller slappe av utendørs ved et kafebord med utestoler eller i en hyggelig sittegruppe. Trenger du ekspertråd, ta gjerne kontakt med våre selgere som hjelper deg med å lage uteplassen du trenger!

Kafébord og stoler

Våre stilige kafébord er laget i klassisk design, for å passe i de fleste uteplassmiljøer. Kombiner bordene med stoler fra AJ Produkter-serien, og alle uteplasser blir et hyggelig sted å være. Sett sammen to eller flere bord så familier og større grupper kan samles rundt felles bordarealer. Søylestativet til bordene er laget av forkrommet aluminium, som gir en svært lav vekt, og denne typen understell gir mye benplass. Bordplaten av Aintwood, et trelignende plastmateriale, gjør bordet både slitesterkt og vannavstøtende, noe som er viktig for utemøbler.

Sofabord for uteservering

Et stilig sofabord gjør spisestedet eller terrassen til en perfekt uteplass. AJ Produkters møbelgrupper er flotte å se på og krever lite vedlikehold, og tåler regelmessig utendørsbruk, i lange perioder. Kombiner gjerne møbelgruppen med en solid parkbenk og en stilig parasollfot i betong, som med parasoll gir beskyttelse mot både sol og regn.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ParasollerPiknikbordMøbelgrupperSittesekker