Spesialløsninger - prikken over i`en hos Halmstad golfklubb

Spesialløsninger - prikken over i`en hos Halmstad golfklubb

I Tylösand utenfor Halmstad, ligger Halmstad golfklubb. Klubbens golfbane har blitt utnevnt til Sveriges beste, og her spilles rundt 70 000 golfrunder hvert år.

I høysesongen brukes herregarderoben av over hundre mennesker hver dag, noe som stiller krav både til oppbevaringsplass, såvel som rom for sosial omgang. Med bakgrunn i dette planla AJ Produkters prosjektselgere innredningen til det nyrenoverte lokalet.

Allerede før Halmstad golfklubb i 2007 skulle være vert for den internasjonale golfturneringen Solheim Cub, ble det gjort en totalrenovering av klubbhuset. Damenes garderobe fikk seg et løft, og AJ Produkter leverte innredning til prosjektet.

Når turen noen år senere kom til herrenes garderobe, fikk AJ Produkter igjen oppdraget med å levere innredning. En ny loungedel ble bygd opp, de gamle skapene byttet ut med nye, og funksjonelle garderobebenker ble satt inn. Spesialdesignede garderobeskap ble prikken over ien.

- Vi hentet inn tilbud fra flere bedrifter da det var på tide å planlegge innredningen. Det som var veldig bra var skissen AJ produkter presenterte. Det var lett å få et overblikk og se hvordan det skulle bli, sier Christian Jakobsson, klubbdirektør i golfklubben.

Spesialdesignede løsninger

Det klubben først og fremst hadde behov for, var nye garderobeskap. Det måtte være nok skapplass til de over 100 gjestene som i høysesongen daglig benytter omkledningsrommet, og man hadde derfor behov for å få plass til mange skap på liten flate. Løsningen ble Z-skap, hvor dørene er z-formede og hvert skap holder til to personer.
Sittebenker og garderobeskap med svarte dører
- Skapene ble veldig bra! Enkelte var bekymret for at z-skap skulle bli for små, men det ble de ikke. De som bruker denne delen er kjempefornøyde, og synes det er funksjonelt, forteller Christian. De 30 garderobeskapene ble spesialdesignede i sort høytrykkslaminat, og på hver skapdør er klubbens logo trykket.

Den unike løsningen gir et luksuriøst og personlig preg på garderoben. For å utnytte gulvflaten og skape ekstra avlastningsplass, ble garderoben også innredet med matchende sorte omkledningsbenker.

Loungedel for avslapping

I forbindelse med renoveringen ble også garderobens loungedel fornyet. Området med sine sorte kunstskinnssofaer har blitt den kanskje mest populære delen av lokalet. Sofagruppene fungerer perfekt for såvel større som mindre grupper, og her kan besøkende samles og sosialisere før eller etter golfrunden.

- Vi har veldig mange grupper som kommer hit, og de vil gjerne ha en plass der de kan sitte avskilt.  Da benyttes ofte loungedelen, forklarer Christian.
Lounge i garderoben
På klubben er man fornøyd med resultatet, og også blant medlemmene har nyrenoveringen ført til positive kommentarer.

- Alt har fungert helt utmerket. Medlemmene synes at det er mye bedre enn før! Avslutter Christian Jakobsson.

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vent litt, takk...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.