Garderobeskap

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Velg riktig garderobeskap for arbeidsplassen og offentlige miljøer

Det er mye ved en dårlig garderobe som kan få en til å ville snu i døren, slikt som manglende renhold eller garderobeskap uten ventilasjon som gjør at lukten slår mot deg i det skapdøren åpnes. Derfor er det viktig med en garderobe og et garderobesystem som både har brukerens behov og funksjonelle løsninger i fokus. I tillegg til gym og treningssenter, burde gode garderober være tilgjengelig for bruk på arbeidsplasser som kontor og fabrikk så vel som på skoler. AJ Produkter tilbyr derfor et variert utvalg garderobeskap som kan brukes på ulike plasser.

Garderobeskap av stål

Vi tilbyr skap i flere prisklasser, fra enkle garderobeskap i stål til mer eksklusive skap med buede dører. Flere av våre skap har skrått tak for enklere rengjøring, ventilasjonshull både i topp og bunn for god utlufting samt dørstoppere for å begrense støy ved lukking av skapdør. Vi tilbyr ulike typer låser slik at du kan tilpasse dette etter ditt behov. Om skapet har mange brukere anbefales hasp for hengelås, men om skapet har kun én bruker kan det være greit med sylinderlås. Velg enkelt type lås når du legger produkter i handlekurven. Vi har et stort utvalg størrelser og farger tilgjengelig. Se våre produktbeskrivelser får nærmere informasjon.

Personalskap og småromskap

I tillegg til garderobeskap har vi et bredt utvalg personalskap og småromskap, også i form av verdiskap. Disse er utmerket om det er behov for et stort antall skap eller hvor det ikke nødvendigvis er behov for oppheng av klær.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

Sittebenker og kroklisterLåser