Skolepult

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Skolepult, elevbord, arbeidsbord eller pulter – mange navn på et viktig møbel i klasserom og undervisningslokaler.

AJ Produkter har et stort utvalg av elevbord som fyller ulike krav til gode arbeidsmiljøer. Du må ta høyde for rommets størrelse, form og hvilken funksjon det skal fylle når du skal planlegge innkjøp av skolemøbler. I de tilfeller rommet skal brukes til både forelesning og til aktivisertbasert undervisning er det en fordel om bordene er lette å flytte på. En stor utfordring i fremtidens skole er at vi ønsker en elevtilpasset undervisning i et inkluderende miljø. Barn og ungdom er ulike når det kommer til læring, noen trenger stillhet for å konsentrere seg, mens andre lærer best gjennom aktivitet og bevegelse. Hos AJ Produkter kan dere velge mellom flere hundre bord i ulik størrelse, materialer og priser. Enkle pulter som kan stå en og en, tomannsbord, gruppebord og spesialbord for ulike aktiviteter. De fleste kan reguleres i høyden og oppmuntrer til redusert sittetid. For støyende læringsmiljø har vi lagt vekt på lydabsorberende materialer som linoleum, og for flerbruksrom har vi mange typer bord med hjul eller bord som kan slås sammen. Flere av bordene har praktisk oppbevaringsplass under pultlokket og kroker til å henge skolesekken på. Vårt hovedmål har vært funksjonalitet, fleksibilitet og slitestyrke.

Skolepult med lokk

Våre skolepulter med lokk og oppbevaringsplass finnes i flere utførelser. Bordet kan veksles mellom en flat eller skrånende arbeidsflate, har justerbar høyde og lyddempende linoleum. Bordets stativ er laget av stål med oppbevaringsboks i bøk eller massiv bjørk, noe som gjør det til et meget slitesterkt møbel som tåler skolemiljøets tøffe forhold. Med kroker på stativet er det enkelt å henge opp vesker og yttertøy.

Plassbesparende elevbord

Dersom det er mangel på plass kan du benytte deg av rektangulære skolepulter der to elever kan sitte sammen. Du kan og velge halvrunde eller trekantede bord. Eller hva med sammenleggbare elevbord, da kan du enkelt oppbevare flere bord på en liten oppbevaringsplass.