Mennesker som sosialiserer i en grønn sofa

Modulserien som styrker fellesskap

En gjennomtenkt lounge legger til rette for godt samarbeid men blir også en naturlig møteplass for korte pauser, sosialisering og hvile. Vi har utviklet en påbyggbar og fleksibel modulserie som både fremmer kreativitet og får folk til å omgås. Oppdag de uendelige mulighetene med VARIETY.

Se alle muligheter
VARIETY kan tilby og
bli inspirert av seriens
lekenhet.

La deg inspirere av komplette løsninger

Testet for høy kvalitet

Allerede på tegneblokka var VARIETY ment å oppfylle Europeisk standard for offentlige miljøer. Modulserien er derfor tilgjengelig i flere slitesterke tekstiler – som også oppfyller Möbelfaktas krav! Selvfølgelig i en rekke ulike fargevalg for flere fantastiske valgmuligheter.

Les mer

Flerfarget sofa
Med denne modulserien ønsker vi at kunden selv skal kunne tegne kurver og linjer i rommet samt uttrykke seg individuelt med ulike fargevalg,
Sebastian Dell Uva, designer i AJ Produkter
Gul sofa i loungemiljø

Last ned VARIETY i BIM-objekt

Hele modulserien er tilgjengelig som BIM-objekt. Dermed kan du som er arkitekt enkelt plassere VARIETY i dine digitale miljøer.

Last ned i BIMobject

Få hjelp av våre innredningseksperter

I AJ Produkter er vi alltid der for å hjelpe deg med innredningsløsninger tilpasset behovene som bedriften din har. Kontakt oss dersom du lurer på hvilket stoff du skal velge, du trenger inspirasjon eller vil se hvilke alternativer som kan passe lokalene dine best. Vi viser deg mulighetene!
Sektor
Din meldingVedlegg
Ved å sende henvendelsen bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.