Nyhet
Produktbilde

Møtebord AUDREY

T-stativ, L2400 B1200 mm, svart/mørk grå

Art.nr.: 1190611
  • Lyddempende linoleumplate
  • Runde kanter
  • Avrundede hjørner
Praktisk konferansebord som kan kjøpes i flere forskjellige lengder! Anpass bordets dimensjoner til størrelsen på rommet for et godt planlagt konferanserom som både er komfortabelt og funksjonelt. Stilig design med slitesterk, lydabsorberende linoleum og pent T-stativ.
Farge bordplate: Mørk grå
Farge stativ: Svart
9 395,-
ekskl. mva.
Laster leveringstid...
Garanti 7 år
Montering
Innbæring

Produktinformasjon

Unngå ekstraarbeid med å sette sammen flere bord eller trengsel rundt et bord som er for lite. Konferansebordet AUDREY kan bestilles i flere forskjellige lengder!

Møtebordet har en lyddempende linoleumplate som passer perfekt i et rom med mange mennesker. Dette er positivt for konsentrasjonen, da unødvendige lyder lett forstyrrer og kan gjøre deg ukonsentrert og sliten.
Linoleum er også et naturlig og miljøvennlig materiale. Det er antistatisk, som forhindrer at støv og smuss fester seg til overflaten, og det blir ingen fingeravtrykk på den. Det er også enkelt å holde det rent og den kan lett tørkes av med både tørr og fuktig klut.

Konferansebordet har myke avrundede hjørner og fasede kanter, noe som gjør det behagelig å sitte inntil.
Undersiden er et pent T-stativ som er praktisk ettersom det ikke tar mer plass enn nødvendig under bordet. Både stativet og bordplaten finnes i flere farger.

Dokumenter

Produktspesifikasjon