Vi innreder arbeidsplassen din - enten du skal møblere et kontor eller en skole, eller innrede et lagerlokale.

Fra visjon til virkelighet - skreddersydde innredningsløsninger for din arbeidsplass. 1 - Få råd, tips og inspirasjon til hvordan du kan innrede dine lokaler. 2 - Vi hjelper deg med det praktiske rundt et innredningsprosjekt – fra idé og planlegging til levering og montering. 3 - Vi synliggjør muligheter og skreddersyr løsningen til ditt behov. Vil du vite mer? Ta kontakt i dag – plutselig er løsningen ett skritt nærmere.

Ingen for store, ingen for små
Vi bistår deg hele veien fra planlegging til innflytting - enten du skal møblere en enkel arbeidsplass på kontoret eller på skolen, eller du skal innrede et helt lagerlokale.
Løsningen - steg for steg
Hva bør forbedres? Sammen ser vi på dagens situasjon og hvilke ønsker dere har for den nye. Hvordan utnytte plassen best mulig? Må det gjøres noe med støynivået? Hvordan føle seg bra i rommet?
La oss være prosjektleder
Behovene i dag kan være noe annet i morgen. En innredning du kan tilpasse nye behov sikrer at du og dine kolleger drar nytte av innredningen – år etter år.

Eksempler på leveranser

Trenger du hjelp med å innrede arbeidsplassen din? Ring oss: 67 02 42 10

Eller fyll ut kontaktskjemaet.
Organisasjonstype
Skriv din melding herLegg ved et dokument
Ved å sende inn henvendelsen godkjenner jeg samtidig personvernerklæringen.

Vi er klare for å hjelpe deg

Prosjektselger
Møbler og innredning
Maja Stende
Avtalekunder
Key Account Manager
Kine Lien
Salgssjef
Hovedkontor
Anna Sköld
Egne fabrikker skaper muligheter
Vi produserer alt fra kontormøbler til verkstedskap og hyllereoler i våre to europeiske fabrikker. Å kontinuerlig utvikle nye produkter i samarbeid med våre designere, fabrikker og produktsjefer er en viktig prioritet for oss slik at vi alltid har et oppdatert sortiment.

Å produsere varer selv har mange fordeler. Vi kontrollerer hele prosessen fra idé til ferdig produkt og dermed sikrer vi at vi tilbyr kunden den høye kvaliteten vi ønsker. Det blir også enklere for oss å gjøre tiltak for å bli mer bærekraftig, enten det gjelder klimaavtrykk, helse eller trygghet. Det gir oss også muligheten til å skreddersy produkter til kundens spesifikke ønsker og behov.
La oss forbedre arbeidsplassen din
Vi har forbedret arbeidsplasser med stor suksess i over 45 år. Med over 20.000 produkter for kontor, skole, barnehage, lager og industri i sortimentet gjør vi det mulig å innrede smart, praktisk og innbydende på arbeidsplassen til en god pris.

Vårt konsept er det samme som siden oppstarten i 1975: å være ledende leverandør av integrerte løsninger ved å tilby høykvalitetsprodukter for arbeidsplasser. Nettopp derfor tilbyr vi tusenvis av produkter levert til deg – akkurat når du trenger de. Du finner alle våre produkter i vår inspirerende katalog, vår døgnåpne nettbutikk eller via en av våre selgere. Vi gjør den enkelt å forbedre arbeidsplassen!