Fleksibelt og fremtidsrettet i nye lokaler for Ski Elektriske Installasjon

Fleksibelt og fremtidsrettet

Ski Elektriske Installasjon skulle nylig flytte inn i nye lokaler, og i den sammenhengen ønsket bedriften ny innredning til hele bygget.

Rustet for fremtiden

Det var viktig for kunde at det var mulig å justere lagerinnredningen etter behov, både i dag og i fremtiden. For kontor og kantine ønsket bedriften en fleksibel og moderne innredning med hvite overflater og svarte detaljer, som for eksempel bordben og skuffeseksjoner.

AJ Produkter fikk i oppdrag å levere komplett innredet lager med lagerreoler, grenreoler og reoler for dekkoppbevaring, samt møbler og innredning til kontorer og kantine. Vår prosjektselger Geir Laget tok oppdraget, og ut i fra kundenes klart definerte ønsker og behov, foreslo og anbefalte Geir aktuelle produkter i vårt sortiment som kunne skape den innredningen og det miljøet kunden ønsket.

Ferdig montert og klart til bruk

For enklere å presentere forslag og drøfte forbedringer med kunde, ble en 3D-skisse av løsningen også presentert for kunden. Kontorløsningen ble levert i vår produktserie MODULUS kombinert med stolene LANCASTER og DELTA.

Lagerløsningen er fleksibel fordi den kan fungere både som dekkoppbevaring og vanlige lagerhyller – alt etter kundes behov. Bedriften valgte også å få alle møbler og innredning montert, slik at alt var klart til bruk.

Tett dialog og oppfølging

Stilen på kontorinnredningen er gjennomgående, noe som gir et proft og helhetlig inntrykk. Vår prosjektselger har hatt tett dialog med kunden gjennom hele prosessen fra planlegging og bestilling, til levering og montering av komplett løsning. Ski Elektriske installasjon er særlig fornøyd med at AJ Produkter kunne levere en løsning lik den som de hadde sett for seg, og at de har et kontaktpunkt i AJ Produkter å forholde seg til gjennom prosessen.

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vennligst vent...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.