Inngangsmatter og entrématter i metervare eller faste størrelser

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Inngangsmatter for inne- og utemiljø

Innganger, lobbyer og foajeer trenger en god inngangsmatte, som samler opp vann, skitt og grus. AJ Produkter har slitesterke gulvmatter i flere utførelser, som både er praktiske og laget i stilig design. Velg en matte i fast størrelse eller kjøp i metervare og bestem utformingen selv etter inngangen til arbeidsplassen din. For å opprettholde et ekstra høyt renhetsnivå: Invester gjerne i skobørster, skohyller og benkstativ til å plassere inntil matten på arbeidsplassen. Her er noen eksempler på inngangsmattene i sortimentet vårt.

Robuste gummi- og nylonmatter

Våre inngangsmatter for utendørs bruk er svært slitesterke og perfekte for bruk ved tungt trafikkerte innganger. Mattene i naturgummi til utendørs bruk har dreneringshull og en sklisikker overflate, og de passer like godt på alle typer underlag. Gummimatten hindrer at smuss trekkes inn i bygningen og den kan raskt skylles av ved rengjøring. Våre antisklimatter med ribbet nylontopp og vinylbunn er utmerket for kaféer, kontorer, boliger og lignende innganger med middels trafikk. Den absorberer noe fukt og skraper effektivt bort rusk fra sko. Matten rengjøres enkelt ved hjelp av en støvsuger. Mattene fås i metervare eller i faste størrelser.

Stilige og slitesterke entrématter

AJ Produkters røde entrématter passer utmerket for innganger med høy trafikk: Fra utstillingshaller, kinoer og gallapremierer til varehus. Mattens sterke nylongarn absorberer effektivt både smuss og fukt. Rødfargen gir en deilig glans og velværefølelse ved inngangene til alle bygg. Den sterke nitrilgummien på undersiden hindrer matten i å skli rundt på underlaget. Tørkematten tåler både maskinvask og tørketrommel for mer grundig rengjøring, men kan også støvsuges eller raskt skylles av med vann. Våre røde inngangsmatter i nylon finnes i forskjellige størrelser, velg den som passer best til arbeidsplassen din.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

StumtjenereLoungebordResepsjonsdisker