Sofa og puffer i ulike farger

Variety - kvalitet fra innsiden og ut

Holder vi høy kvalitet kan vi være sikre på at møblene dine tåler å bli brukt, men også holde i mange år fremover. VARIETY er en serie designet med fokus på bruk – fra innsiden og ut.
Fargerik sofa som slynger seg gjennom et rom

Et gjennomtenkt indre og et solid ytre

Rammen er produsert i solid kryssfiner og modulene har en myk polstring av kaldskum som garanterer at du sitter behagelig. Utvendig er modulene kledd i slitesterk tekstil som gjør VARIETY perfekt for offentlige miljøer, kontorområder og steder hvor mange ferdes.

Nøye utvalgte stoffer

Du kan velge mellom flere ulike stoffer og farger og dermed får du en helt egen spesialtilpasset sofa. Samtlige møbelstoffer oppfyller Möbelfaktas strenge krav i tillegg til OEKO-TEX STANDARD 100 og Ecolabel. Plukk og miks etter eget ønske!

U-formet, halvmåneformet og S-formet sofa i flere farger

Stoff 1 - POD CS

Et populært møbelstoff i moderne kvalitet som er produsert av 100% Trevira CS. Myk og spenstig i sin karakter men også svært slitesterkt. Tilgjengelig i åtte ulike farger.

Oeko-tex logo

Stoff 2 - BLUES CS II

Et solid møbelstoff med høy slitestyrke. Produsert av 100% Trevira CS med en spesiell vevteknikk som minner om en 3D-effekt. Velg mellom åtte ulike farger.

Oeko-tex logo

Stoff 3 - FOCUS MELANGE

Et melert stoff produsert av 100 % ull fra New Zealand. Fås i åtte ulike farger. Kan ikke bestilles i nettbutikk – kontakt oss for mer informasjon.

Oeko-tex logo

Stoff 4 - ILLUSION

Et lærimiterende stoff laget av 69 % PU-lær og 31 % bomull. Svært høy slitestyrke og lett å rengjøre. Velg mellom fem ulike farger. Kan ikke bestilles i nettbutikk – kontakt oss for mer informasjon.

Oeko-tex lær logo

Last ned VARIETY i BIMobject

Hele modulserien finnes tilgjengelig som BIM-objekt slik at du som arkitekt enkelt kan plassere VARIETY inn i dine digitale miljøer.

Last ned i BIMobject

Gul sofa og palme i loungemiljø