Kontormøbler i serien MODULUS

MODULUS – møbelserien som møter alle behov

Møbelserien byr på et bredt utvalg av skrivebord, bord, oppbevaringsløsninger og praktisk tilbehør i matchende farger. Det gjør det enkelt å skape et innbydende og effektivt arbeidsmiljø, skreddersydd til dine behov. 

Seriens mange ulike deler resulterer i en svært fleksibel serie som enkelt kan settes sammen etter behov.
Skrivebord i eik med frontpanel
De ulike fargene gjør at Modulus tilbyr noe for alle smaker - velg mellom stilrent svart, klassisk hvit, varm eik og rolig bjørk. Sist men ikke minst, sett et personlig preg på Modulus ved hjelp av messingdetaljer som håndtak og føtter.
Svart oppbevaringsskap med dører til kontoret
Oppbevaringsskap MODULUS
1 950,-
Skrivebord med hvit laminatplate til kontoret
Skrivebord MODULUS
2 995,-
Som navnet antyder kan du bygge opp kontoret som du ønsker, og du velger selv om du vil ha skuffer, dører, skyvedører og annet tilbehør. Det smarte designet gjør det enkelt å bygge høyere eller bredere oppbevaringsløsninger ved hjelp av modulene.
Høyskap med skyvedør til kontoret
Skap MODULUS XL
3 195,-
Skap med skyvedør til kontoret
Skap MODULUS med skyvedør
3 635,-
Konferansebord i et tidløst design for det moderne kontoret. Med hev- og senkbart funksjon som lar deg variere mellom å sitte og stå - perfekt for aktive møter.
Hev- og senkbart møtebord
Serien er designet av AJ Produkters in-house designer Elin Basander Andre og produseres på AJ Furniture Factory i Polen. Modulus passer for alt fra det lille hjemmekontoret, det åpne kontorlandskapet eller det tradisjonelle lukkede kontoret. Med Modulus blir kontoret akkurat som du har tenkt deg!

Få de siste produktnyhetene direkte i din innboks!

Ukentlig sender vi ut vårt nyhetsbrev som er fylt med inspirerende og lærerike artikler. Lær hvordan produktene våre fungerer, få innredningstips og informasjon om aktuelle tilbud og kampanjer.