Pakke

Komplett oppbevaringsskap SHIFT

1900x1150x635 mm, blå

Art.nr.: 22120
  • Låsbart
  • Lett å flytte
  • Fleksibel innredning
12 995,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Skapet er tilpasset for enkel flytting med jekketralle. Oppbevaringsskapet leveres med fire hyller inkl. hyllekroker, plastbokser i tre forskjellige størrelser, verktøypaneler og assorterte kroker. Utstyrt med låsbart håndtak.
Et ekstra stort og robust skap i helsveiset metallkonstruksjon. Rammen og dørene er pulverlakkerte i blått for å få en ekstra hard og slitesterk overflate. Oppbevaringsskapet passer for bruk i verksteder, industribedrifter eller andre arbeidsplasser med høye krav til robuste møbler.

Den gjennomtenkte og fleksible innredningen gir deg en organisert og lett tilgjengelig oppbevaring av verktøy og diverse smådeler. Det gjør det enklere å raskt finne det du trenger. Bak den avtagbare sokkelen i front, har skapet gaffeltunneller slik at det enkelt kan flyttes ved hjelp av en jekketraller. Dørene har 3-punkts lås og leveres med 2 nøkler.
Opphengsskinnene for plastboksene, hyllene og verktøypanelene kan enkelt plasseres i valgfri høyde i skapet. Hyllene er flyttbare og kan henges opp i intervaller på 30 mm. De leveres med 8 hyllehaker som holder de i riktig posisjon i skapet. Hver hylle tåler en maksimal belastning på 100 kg jevnt fordelt vekt. Kroksettet består av 1 fastnøkkelholder, 1 skrutrekkerholder, 8 opphengskroker, 12 dobbeltkroker og 3 bøylekroker. Verktøypanelets perforerte overflate gjør det enkelt å hekte fast, ta bort eller flytte krokene etter behov. Plastboksene er svært slagfaste og robuste. De er perfekte for lett tilgjengelig smådelsoppbevaring av skruer, spiker, reservedeler og andre småting. Boksenes innvendige volum er 1,1, 6,1 og 11 liter.

Dokumenter

Last ned vedlikeholdsråd

Produkter som inngår i pakken