Pakke

Spisegruppe 1 bord + 6 stoler

Med svart/bjørk

Art.nr.: 104134
  • Slitesterk laminatplate
  • Stablingsbare stoler
  • Svart skai
Farge bordplate: Bjørk
5 995,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Møbelgruppen består av ett bord og seks stablingsbare stoler. Bordet er stabilt, slitesterkt og lettstelt. Stolene har tykk polstring i sete og rygg.
Praktisk pakkeløsning med bord og stoler som passer like godt på pauserommet som i en stor kantine eller et konferanselokale. Møblene er allsidige i all sin enkelhet og egner seg godt i en rekke ulike sammenhenger. Du kan f.eks. bruke stolene separat for publikum ved en elevforestilling. Kompletter gjerne med våre praktiske koblingsbeslag for å lage tydelige, faste stolrader.

Bordet har en stabil og kraftig konstruksjon som gjør at det tåler tøff behandling. Bordplaten i laminat er slitesterk og lett å tørke av. Stativet er produsert av svartlakkerte firkantrør av metall. Stolene har tykk polstring for god sittekomfort. De er trukket i skai som er lett å holde rent. Stativet er produsert av svartlakkerte firkantrør av stål.

Stolene er designet med et praktisk bærehåndtak i ryggen slik at de er enkle å håndtere. Siden stolene kan stables, tar de liten plass hvis du må rydde de vekk for lagring eller rengjøring.

Dokumenter

Last ned vedlikeholdsråd