Oppbevaringsmøbler til kontoret

QBUS – oppbevaring for hele arbeidsplassen

QBUS er en modulserie der alle møbler kan kombineres med hverandre, uansett modell og størrelse. Takket være modulkonseptet kan du enkelt bygge på når behovet for mer oppbevaring vokser – uansett om det er på kontoret, møterommet eller resepsjonen.

QBUS-katalogen gir en komplett oversikt over all produktene i møbelserien.

Vi hjelper deg gjerne om du ønsker du å vite hvilke alternativer som passer best for dine lokaler.


Gå til katalog

QBUS for kontoret

Uansett om du trenger oppbevaring ved skrivebordet til skrivebordstilbehør og personlig eiendeler, eller en komplett oppbevaringsløsning for hele kontoret, så er QBUS et perfekt alternativ. Kombiner enhetene slik at du får maksimal oppbevaring for deg – og dine kolleger.
Med QBUS har du alle muligheter til å få et kontor der oppbevaringen både er fleksibel og lett tilgjengelig. I serien har du klassiske oppbevaringsmøbler med hyller og skap, men også kombinasjonsmøbler med bekvem sitteflate og praktiske postoppbevaring. Å blande åpen og lukket oppbevaring gjør at du enkelt har tilgang til det du trenger, men også en godt organisert arbeidsflate.
Kvinne står foran noen oppbevaringsskap og leser en bok
Håndtak til skap
En bag på QBUS oppbevaring

Produkter for kontoret

QBUS for møterommet

La møterommet bli både et effektivt og inspirerende arbeidsmiljø med QBUS. Med praktiske skap får du skikkelig oppbevaring til alt man trenger på møterommet, men som man ikke alltid trenger å ha liggende fremme. Eller hvorfor ikke innrede med smarte kombinasjonsmøbler med både oppbevaring og ekstra sitteplasser?
I rom der mange personer oppholder seg i løpet av dagen, trenger man oppbevaring der du enkelt kan finne og rydde bort ting utfra behov. La whiteboardtavlens tilbehør, blokker og penner, vannkarafler og annet ha en fast plass i lukket oppbevaring for å holde rommet ryddig – så unngår man distraksjoner når man jobber.
Tre personer som har en samtale i et rom
Kvinne sitter å prater i telefonen
Nærbilde på skaphåndtak

QBUS for entré og lounge

Med QBUS kan du uten problemer innrede en plasseffektiv entré og lounge, avhengig av størrelse. Kombiner ulike modller i serien for en oppbevaringsløsning som passer akkurat deg, og maksimer flatene samtidig slik at alt får en fast plass. Dette gjør det like hyggelig for personalet som kommer dagig, som for besøkende og kunder.
I rom med mye gjennomgående trafikk er det viktig at det finnes oppbevaring som er lett tilgjengelig, både for ting som flere personer benytter seg av, men også låsbare enheter for personlige eiendeler. Kombiner lukket og åpen oppbevaring for et innbydende miljø, hvor det er hyggelig å både slå seg ned og omgås, ta en jobbsamtale eller legge fra seg tingene man ikke trenger.
En sofa
Person som holder en veske og åpner et skap
Nærbilde av et oppbevaringsskap

QBUS for kantine / lunsjrom

Maksimer lunsjrommet med funksjonell oppbevaring fra QBUS-serien. I tillegg til å dekke oppbevaringsbehovet, kan møblene også brukes til å skape et hyggelig miljø for samtaler, møter og samarbeid. Det brede omfanget av QBUS gjør det enkelt å kombinere hver modell med en annen for en personlig oppbevaringsløsning.
Oppbevaringsmøbler til kontor og kantine
Oppbevaringsskap til kontor i fine farger
Kopper, glass og tallerkener kan settes på en åpen hylle eller oppbevares skjult, helt avhengig av hva som passer bedriften best. Med QBUS er det mange innredningsmuligheter uansett om kontoret er stort eller lite. En oppbevaringsmodul kan sittes på, og kan plassere i lange rekker eller enkeltvis for å gjøre stedet litt ekstra innbydende.
Oppbevaringsmøbler til kantine
Oppbevaringsskap med toppkasse
Kantinebord med stoler

Lær mer om QBUS!

Stor eller liten arbetsplass, tradisjonell med egne konotorplasser eller et aktivitetsbasert kontor med åpne flater – QBUS er en oppbevaringsserie som kan tilpasses etter behovene på din arbeidsplass. Les mer om serien og lær hvorfor QBUS er det beste valget for deg! 

Les mer

To personer som sitter på kontorstoler ved sine skriebord og prater med hverandre
Nærbilde av oppbevaringsskap

Last ned QBUS på BIM-models

Hele modulserien er tilgjengelig som BIM-models, til fordel for deg som arkitekt, så du enkelt kan plassere QBUS i dine digitale miljøer.

Les mer