Kontormøbler i serien FLEXUS

FLEXUS – prisgunstige kontormøbler i et klassisk design

FLEXUS er serien for deg som leter etter klassiske, prisvennlige og fleksible kontormøbler. Serien har et bredt utvalg av skrivebord og lagringsløsninger å velge mellom. 

Grått hjørneskrivebord
Hjørneskrivebord FLEXUS, hev- og senkbart 
8 355,-
Skuffeseksjon i ulike farger til kontor
Skuffeseksjon FLEXUS
1 865,-
Serien har skrivebord, konferansebord og et bredt utvalg av oppbevaringsmøbler for både små enmanskontorer og større kontorlandskap. Møblene er laget av slitesterk og lettstelt materiale og er tilgjengelig i de klassiske fargene, hvit, mørkegrå og bøk med små sølvgrå detaljer.

Lagring for store og små

Trenger du bare en liten skuffeseksjon under pulten eller mange hyller til det store kontoret? FLEXUS tilbyr noe for alle: bokhyller, skuffeseksjon, sideskap med uttrekkbar innredning og skap med plassbesparende skyvedører.

I tillegg kan du lage din egen lagringsløsning ved å fylle bokhyllene med dørpar som dekker hele eller deler av hyllen. Velg dører av samme farge som bokhyllen eller miks og match etter dine egne ønsker.

Oppbevaringsmøblene har fine laminatflater på alle sider og passer like bra midt i rommet som mot veggen. All lukket lagring er utstyrt med nøkkellåser som holder de nysgjerrige vekk fra innholdet.
Oppbevaringsskap til kontoret
Bokhylle FLEXUS
995,-
Hvitt sideskap
Sideskap FLEXUS
3 320,-

Skrivebord for alle miljøer

FLEXUS-serien inkluderer både klassiske faste arbeidsbord og ergonomiske, elektrisk hev- og senkbare bord for en mer aktiv arbeidsdag. Skrivebordet gir en robust og slitesterk arbeidsstasjon som varer i mange år.

Alle arbeidsbord har slitesterke laminatskiver, grå stålstativer og kabelhull for en ren og stilig arbeidsflate uten ledning. Skrivebordene som kommer i fast høyde har også en innsynsbeskyttelse som skjuler ledninger og annet rot. Klassisk, stilig og lett å kombinere!
Hvitt hev- og senkbart skrivebord
Skrivebord FLEXUS  L1600 B800 mm
4 380,-
Hev- og senkbart hjørneskrivebord med grått understell
Hjørneskrivebord FLEXUS L2000 B2000
8 560,-

Egen produksjon

Vi produserer møbler i vår fabrikk AJ Furniture Factory i Polen. Egen produksjon gir oss kontroll over arbeidsmiljø og miljøpåvirkning og gjør det mulig for oss å opprettholde høy kvalitet til gode priser.

Få nyheter, inspirasjon og tilbud rett i innboksen din!

Vil du motta informasjon om nye produkter og tips til hvordan du kan gjøre din arbeidsplass bedre? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og vær i tillegg tidlig ute med å få våre beste tilbud.
Vent litt, takk...