Nyhet

Boksskap REACH + SUPPLY

60 bokser, H1900 B1020 D500 mm

Art.nr.: 26038
  • Utmerket i krevende miljøer
  • For effektiv oppbevaring av smådeler
  • Tilbyr svært sikker lagring
Låstype
11 815,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
Garanti 7 år

Produktinformasjon

Komplett, låsbart oppbevaringsskap med justerbare hyller og føtter, egnet for oppbevaring i lager, garasje eller verksted. Skapet leveres med slitesterke plastkasser med åpen front og gripehåndtak.
Skap orden og system og effektiviser oppbevaringen på arbeidsplassen med dette ekstra store skapet med plastbakker. Bakkene gjør det lett å sortere skruer, spiker, små reservedeler og andre smådeler, slik at du raskt finner det du leter etter. Den åpne fronten gjør innholdet lett tilgjengelig. De har solide gripehåndtak foran og bak, slik at du enkelt kan trekke de ut eller ta de med deg. Etikettholderen i fronten gjør det enkelt å merke plastkassene med hva de inneholder.

Skapet er produsert av kraftig, pulverlakkert metall. Pulverlakkeringen gir en hard og slitesterk overflate. De flyttbare hylleplatene kan plasseres i valgfri høyde, og flyttes ved behov. Stålskapet har låsbare, doble dører som holder uvedkommende ute. De justerbare føttene sørger for at skapet står støtt selv på ujevne underlag.

Dokumenter

Last ned vedlikeholdsråd

Produktspesifikasjon