Nyhet

Modulsofa VARIETY

1-seter, dobbel, stoff Blues CSII, olivengrønn

Art.nr.: 3869108
  • Festes for optimal bruk
  • Robust og slitesterkt materiale
  • Ben som forenkler rengjøring
Farge: Olivengrønn
5 995,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
Garanti 7 år

Produktinformasjon

Moderne og fleksibel «rygg mot rygg»-sofa i AJ Produkters eget design. Perfekt å kombinere med andre enheter i VARIETY-serien for en helt unik møblering. Sofaen har et praktisk rom mellom sete og rygg som forenkler rengjøring. VARIETY-serien er egnet for både lounge og kontor, samt offentlige miljøer, da den er testet i henhold til EN 16139.
Denne sofaen er meget komfortabel og er trukket i et slitesterkt stoff, som gjør den perfekt for offentlige miljøer, som lounge og venterom, men også kontorer og skoler. Spalten mellom sete og rygg gjør at støv og skitt ikke samler seg mellom putene, noe som forenkler rengjøringen.

VARIETY er en svært funksjonell og fleksibel modulserie. Enhetene har runde ben med gjenger, noe som gjør monteringen smidig og enkel. Høyden på bena gir et stilrent inntrykk og forenkler også rengjøringen. Rammen er i kryssfiner og har en kaldskumpolstring som gjør at du sitter komfortabelt selv under lengre økter.

VARIETY-serien er testet i henhold til EN 16139 og det slitesterke stoffet oppfyller Möbelfaktas krav.

VARIETY tilbyr uendelig mange løsninger, både for det lille og det store rommet. Serien består av sofaer, benker og puffer, med eller uten ben, som kan matches med andre enheter på uendelig mange måter, for en helt unik sitteplass.

Dokumenter

Produktspesifikasjon